انشاالله شما هم زودی تکلیفتون مشخص بشه من دوس داشتم طبیعی زایمان کنم ولی خوب ریسکش بالاست و مهم سلام ...
خیلی ها از سزارین بیشتر راضی هستن. انشالله برای شما هم خوب باشه و اذیت نشی. طبیعی چون من تجربه کردم میدونم که همچین بعد زایمان بی مشکلات هم نیست! قبلشم که نگم برات...
حالا سزارین بعدش مراقبت داره. که بازم بستگی به بدن هرکسی یک نفر یکی دوروزه سرپا میشه یکی تا ده روز گرفتار خودشه ... انشالله برای شما عالی باشه.
خدایا فرزندان ما را سالم، صالح، خوش قدم و خوش روزی و زیبارو و زیباخو و عاقبت بخیر قراربده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نتیجه این تاپیک رو مینویسم: بحمدلله فرزند من بدون مشکل و در 39 هفته و سه روز بصورت طبیعی دنیا ...
عزیزم من همین مشکل برام پیش اومده خون رسانی کم و آب خیلی کم. پستان قوت قلبم شد بعد از یه روز کامل گریه و وحشت. ان شاالله برکت به زندگیت برسه به فکر دیگرانم بودی تا آخرین مرحله توضیح کامل دادی