2777
2789
عنوان

کمبود آب دور جنین!

| مشاهده متن کامل بحث + 2928 بازدید | 94 پست
انشاالله شما هم زودی تکلیفتون مشخص بشه من دوس داشتم طبیعی زایمان کنم ولی خوب ریسکش بالاست و مهم سلام ...

خیلی ها از سزارین بیشتر راضی هستن. انشالله برای شما هم خوب باشه و اذیت نشی. طبیعی چون من تجربه کردم میدونم که همچین بعد زایمان بی مشکلات هم نیست! قبلشم که نگم برات... 

حالا سزارین بعدش مراقبت داره. که بازم بستگی به بدن هرکسی یک نفر یکی دوروزه سرپا میشه یکی تا ده روز گرفتار خودشه ... انشالله برای شما عالی باشه. 

خدایا فرزندان ما را سالم، صالح، خوش قدم و خوش روزی و زیبارو و زیباخو و عاقبت بخیر قراربده
خیلی ها از سزارین بیشتر راضی هستن. انشالله برای شما هم خوب باشه و اذیت نشی. طبیعی چون من تجربه کردم ...

ممنونم عزیزم

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نتیجه این تاپیک رو مینویسم: 

بحمدلله فرزند من بدون مشکل و در 39 هفته و سه روز بصورت طبیعی دنیا اومد. حین زایمان اعتراف کردن که همچین کم آب هم نبوده که سونو گفته بود ترسیده بودن. 

برای تمام کسانی که روزی به این مشکل بخورن و اینجا رو ببینن آرزوی سلامتی برای خودشون و نی نی شون دارم. 

توکل کنن، استراحت کنن و مایعات بخورن.

خدایا فرزندان ما را سالم، صالح، خوش قدم و خوش روزی و زیبارو و زیباخو و عاقبت بخیر قراربده
نتیجه این تاپیک رو مینویسم:  بحمدلله فرزند من بدون مشکل و در 39 هفته و سه روز بصورت طبیعی دنیا ...

عزیزم من همین مشکل برام پیش اومده خون رسانی کم و آب خیلی کم. پستان قوت قلبم شد بعد از یه روز کامل گریه و وحشت. ان شاالله برکت به زندگیت برسه به فکر دیگرانم بودی تا آخرین مرحله توضیح کامل دادی

عزیزم من همین مشکل برام پیش اومده خون رسانی کم و آب خیلی کم. پستان قوت قلبم شد بعد از یه روز کامل گر ...

زنده باشی عزیز دلم. آرزوی سلامتی برای خودت و نی نی تو دلت دارم ... الهی خداوند بهت فرزند سالم و صالح و عاقبت بخیر و خوش روزی و خوش قدم بده😘