2777
2789
عنوان

کمبود آب دور جنین!

| مشاهده متن کامل بحث + 2927 بازدید | 94 پست
شاید بهتر باشه برین سونو داپلر، اخه ظاهرا که شرایط مون مثل هم هست و جالبه هردوتا دکترهای من سونو داپ ...

حالا ۱شنبه وقت سونو دارم دکتر سونو انگار دقیق تره ازش حتما میپرسم مرسی که گفتین

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

عزیزم دور شکمتو با سانتی متر اندازه میزنید؟  مال من از هفته ۲۷تقریبا تغییری نکرده ولی دکتر میگ ...

نه من هیچ وقت اندازه دور شکم نگرفتم و دکتر هم برام نگرفته! برای همین الانم هر عددی باشه به درد نمیخوره! چون قبلش نمیدونم چند بود که تغییراتش بررسی بشه

خدایا فرزندانی به ما عطا کن و این اولاد ما را سالم، صالح، خوش قدم، خوش روزی و عاقبت به خیر قرار بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من هیچ وقت اندازه دور شکم نگرفتم و دکتر هم برام نگرفته! برای همین الانم هر عددی باشه به درد نمیخو ...

مرسی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

دکتر من فعلا سرم و مایعات تجویز کرد و یک روز درمیان نوار قلب جنین گفت ۱هفته دیگه برم سونو که آبشو چ ...

من امروز دوباره پیش دکتر خودم رفتم، گفتم آسپرین نمیدین؟ گفت چرا اونو میتونی بخوری تا 36 هفته ، بعدم تجویز کرد

ولی گفت همون هفته ای یکبار اکوقلب خوبه، سونو نمیخواد فعلا 

خدایا فرزندانی به ما عطا کن و این اولاد ما را سالم، صالح، خوش قدم، خوش روزی و عاقبت به خیر قرار بده 
من امروز دوباره پیش دکتر خودم رفتم، گفتم آسپرین نمیدین؟ گفت چرا اونو میتونی بخوری تا 36 هفته ، بعدم ...

انشاالله بسلامتی 

من قبلا آسپرین خوردم اوایل بارداریم افتادم لکه بینی دکترم دیگه بم نداد چون خونم خیلی رقیق میشد فعلا یه دکتر دیگه هم رفتم اونم روزی ۱لیتر سرم بم داده و بقول شما هفته ای ۱بار نوارقلب جنین و انشاالله فردا برم سونو ببینم تغییر کرده یا نه

توکل بخدا خودش کمکمون کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

انشاالله بسلامتی  من قبلا آسپرین خوردم اوایل بارداریم افتادم لکه بینی دکترم دیگه بم نداد چون خ ...

راستش منم عوارض اسپرین رو یک ساعت پیش خوندم حالا میترسم بخورم! دکترا هم موندن با من چیکار کنن خخخ هرکار میکنن ناراضی هستم! 

شما فکر کنم هنوز دوتا سونو برای اب دور جنین ندادین مثل من. بخاطر همون به شما گفتن هفته دیگه دوباره برو

انشالله اینبار اگه کم نشده باشه دیگه فکر نکنم بفرستن

راستی شما کدوم شهرین؟ 

من چون سرم میزنم گفت ۱هفته دیگه برم سونو  که اگه خوب شده بود دیگه سرم نزنم نگران نباشین

به من همین سرم رو نمیدن نامردا! سرم که دیگه عوارض نداره که! با خیال راحت میزدم

آسپرین یکی از عوارضش خونریزی زیاد موقع زایمان هست. من زایمان قبلیم یادمه اونقدر خونریزی داشتم که نمیتونستن جمعم کنن!!! آخر یخ اوردن! 

حالا اسپرین بخورم هیچی دیگه! کارم ساخته ست

راستش منم عوارض اسپرین رو یک ساعت پیش خوندم حالا میترسم بخورم! دکترا هم موندن با من چیکار کنن خخخ هر ...

همدانم عزیزم

نه نگران نباش خیلیا هم آسپرین رو تا لحظه آخر بارداری خوردن و مشکلی پیش نیومده من کلا خونم رقیق بود بدون آسپرین 

شما روزی چقدر مایعات میخورین؟

دعا کنید برام حداقل آب دور بچم ۸شده باشه من راضیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

همدانم عزیزم نه نگران نباش خیلیا هم آسپرین رو تا لحظه آخر بارداری خوردن و مشکلی پیش نیومده من کلا خ ...

من مایعات رو از وقتی فهمیدم به مدت یک هفته خیییلی خوردم، نشمردم ولی حدود ده دوازده لیوان، گاهی بیشتر ، ولی همش تو راه دستشویی بودم 

بعد یک هفته دیدم آبش تغییر نکرد! دکتر پریناتولوژیه گفت هشت تا بسه!!! دستشویی نباید یسره بری! استراحتت بهم میخوره هی بشین پاشو بشین پاشو... 

دیگه ازون موقع کمتر میخورم در حدی که مدام تو دستشویی نباشم ولی زیاد اب بخورم 

حالا بچه های نی نی سایت که میگن ما در حد ترکیدن میخوردیم! نمیدونم والا... 

من مایعات رو از وقتی فهمیدم به مدت یک هفته خیییلی خوردم، نشمردم ولی حدود ده دوازده لیوان، گاهی بیشتر ...

آره منم موندم بعضیا میگن روزی ۲۰تا لیوان فقط آب😐

ولی بقول شما همش در راه دستشویی طی میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

آره منم موندم بعضیا میگن روزی ۲۰تا لیوان فقط آب😐 ولی بقول شما همش در راه دستشویی طی میشه

روزی که رفتم بیمارستان واسه اکوقلب، مامایی که اونجا بود گفت هریک ساعت یک لیوان آب بخور. حالا یجوری کم و زیادش کن که اب زیاد خورده باشی ولی یکسره هم دیگه تو دستشویی نباشی ، من همچین میخوردم پنج دقیقه به پنج دقیقه میرفتم دستشویی :)

روزی که رفتم بیمارستان واسه اکوقلب، مامایی که اونجا بود گفت هریک ساعت یک لیوان آب بخور. حالا یجوری ک ...

منم اینجوریم😂😂😂

ولی دیگه یکم دستم اومده قلوپ قلوپ میخورم هر ۱۵دقیقه ولی اشتهام کم شده همه ی معده ام آب جمع میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

منم اینجوریم😂😂😂 ولی دیگه یکم دستم اومده قلوپ قلوپ میخورم هر ۱۵دقیقه ولی اشتهام کم شده همه ی معده ...

اره دقیقا منم اشتهام به همین خاطر کم شده. حالا تاکید دارن تو این موارد وزن بچه بره بالا که اگه خدای نکرده زود دنیا اومد وزنش خوب باشه

حالا با این تغذیه نمیدونم چی میشه

اره دقیقا منم اشتهام به همین خاطر کم شده. حالا تاکید دارن تو این موارد وزن بچه بره بالا که اگه خدای ...

گرفتار شدیم

حالا من انشاالله رفتم سونو و آب دورش بهتر شده بود میام خبرتون  میکنم که شما هم سرم بزنید باز سرم اشتها رو کم نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍