2777
2789
عنوان

کمبود آب دور جنین!

| مشاهده متن کامل بحث + 2928 بازدید | 94 پست
نه والا! دوباره سونو دادم همون بود  دکتر گفت بازم به استراحت و خوردن مایعات ادامه بده ، همین ک ...

استراحتتون مطلقه؟

دکتر من گفت استراحت داشته باش ولی مطلق نباشه

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

منم ۳۱هفته آب دورش ۷  خیلی نگرانشم مخصوصا که حس میکنم حرکاتش فرق کرده که دکترم میگه بخاطر تنگ ...

پس ما دقیقا شرایط هم رو داریم! 

شما احیانا آمنیوسنتز نکردی؟ من تو هفته های پایین این کارو کردم، الانم میگم بخاطر همونه! ولی دکتر میگه نه! بخاطر اون نیست! 

براتون سونو کالر داپلر ننوشت؟ من اونو رفتم که خونرسانی جنین بررسی بشه. که مقاومت شریان چپ رحمی تشخیص داده شده، یعنی یه مشکل تو خونرسانی وجود داره

دکتر گفت مایعات بخورم به سمت چپ دراز بکشم

پیش دکتر پریناتولوژی رفتم هیچ دارویی نداد! گفت خیلی اورژانسی نیست. منتها اب گفت یجوری نخوری مدام تو دستشویی باشی چون خود دستشویی رفتن استراحت رو بهم میزنه

به منم گفت استراحت مطلق نیستی

خدایا فرزندانی به ما عطا کن و این اولاد ما را سالم، صالح، خوش قدم، خوش روزی و عاقبت به خیر قرار بده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم ۳۱هفته آب دورش ۷  خیلی نگرانشم مخصوصا که حس میکنم حرکاتش فرق کرده که دکترم میگه بخاطر تنگ ...

راستی هفته ای یکبار گفت برو اکوی قلب بده ضربان بچه رو چک کنن. شما هم همین کار رو بکن به نظرم چون هزینه زیادی هم نداره. من بیمارستان خصوصی رفتم 35 تومن دادم! 

ولی سونو هفتگی برام ننوشت، کلا دکتر ریلکس بود! تازه به من میگفت چه استرس داری! همین الانم بچه ت 32 هفته ست کامله!!!   

حالا دکتر سونوگرافی گفت هفتگی بیا آب دور جنین رو چک کن! منم موندم چیکار کنم که سهل انگاری نکرده باشم... 

دیگه توکل بخدایی دارم میگذرونم روزهامو

خدایا فرزندانی به ما عطا کن و این اولاد ما را سالم، صالح، خوش قدم، خوش روزی و عاقبت به خیر قرار بده 
پس ما دقیقا شرایط هم رو داریم!  شما احیانا آمنیوسنتز نکردی؟ من تو هفته های پایین این کارو کردم ...

نه برام سونو کالر داپلر ننوشت گفت وزن و پارامترهای دیگه اش خداروشکر خوب بود

فکر نکنم ربطی به آمنیوسنتز داشته باشه من تا هفته ی ۲۶ آب دور بچم خوب بود یکدفعه ۳۱هفته اینقدر کم شد البته من تو این ۱ماه فعالیتم سنگین شده بود و آب کم میخوردم و خیلی عرق میکردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

دکتر من فعلا سرم و مایعات تجویز کرد و یک روز درمیان نوار قلب جنین

گفت ۱هفته دیگه برم سونو که آبشو چک کنم اگه خدایی نکرده کم شده بود آمپول ریه بزنم 

من حس خیس شدن ندارم ولی ترشحات کرم رنگم کلا از اول بود الان یکمم زیاد شده

شما ترشحاتتون چجوریه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

حرکاتش چجوریه؟

من این چند روز که خودمو بستم به مایعات حرکاتش خداروشکر خوبه ولی مث قبل قوی نیس ضربه هاش آرومه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

پس ما دقیقا شرایط هم رو داریم!  شما احیانا آمنیوسنتز نکردی؟ من تو هفته های پایین این کارو کردم ...

من غذا میپزم ولی ظرف اینا نمیشورم توکل بخدا انشاالله هفته بعد بریم آبشون درست شده باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

نه برام سونو کالر داپلر ننوشت گفت وزن و پارامترهای دیگه اش خداروشکر خوب بود فکر نکنم ربطی به آمنیوس ...

مال منم وزنش بد نیست، در حد نرمالی که بارداری هفته به هفته توی نی نی سایت توضیح داده بچه چقدر وزن باید داشته باشه، هست

اصن دکترمم گفت وزنش خوبه

ولی نمیدونم کلا سونو کالر داپلر نوشت چون شاید یکی از دلایل کم شدن آب ، مشکل در جفت و خونرسانی هست، که بعد سونو دیدیم بعله! یکی از شریان ها مقاومت بیش از حد نرمال داره. 

بعد این سونو دکترم گفت باید بری پیش پریناتولوژی، که اونم رفتم و این دکتر هم دارو نداد و اکوقلب هفته به هفته، و سونو کالرداپلر بعد حدود بیست روز مجددا تکرار بشه

دکتر من فعلا سرم و مایعات تجویز کرد و یک روز درمیان نوار قلب جنین گفت ۱هفته دیگه برم سونو که آبشو چ ...

ترشحاتم کمی بیشتر شده، بخاطر همین من به سوراخ شدن کیسه اب شک کردم! و یه نواربهداشتی گذاشتم دیدم نه! همین ترشحاته! آب نیست

به نظر منم دکترم باید سرم به من میداد، جالبه هردوشون ندادن!!! 

حرکاتش چجوریه؟  من این چند روز که خودمو بستم به مایعات حرکاتش خداروشکر خوبه ولی مث قبل قوی نیس ...

خوبه الحمدلله

ولی خوب مثل هفته های پیش نیست، فکر میکنم طبیعیه، بزرگتر شده خوب ، جاش کوچیک شده برای مانور دادن :)

من غذا میپزم ولی ظرف اینا نمیشورم توکل بخدا انشاالله هفته بعد بریم آبشون درست شده باشه

منم بیشتر استراحتم... ولی خوب چون یه بچه دیگه هم دارم خیلی نمیتونم بشینم، بچه حرکت میده آدمو :) 

دیگه توکل بخدا 

شاید صلاح باشه پیش یه پریناتولوژی دیگه هم برم

دکتر من فعلا سرم و مایعات تجویز کرد و یک روز درمیان نوار قلب جنین گفت ۱هفته دیگه برم سونو که آبشو چ ...

راستی من پیشنهاد دارو واسه تکامل ریه دادم به دکتر. گفت اون برا وقتی خوبه که بچه رو میخوان درش بیارن، بچه ی شما هنوز تو شکمت جاش بد نشده. 

حالا شما هم چون شرایطت مثل من هست دقیقا خیلی نگران نباش

ولی به نظر دکتر شما کنترل بیشتری داره روتون انجام میده

دکترای من هردو ریلکس!  حالا دوتاشون هم از بهترین پزشک ها هستن و حسابی اسم و رسم دارن

راستی من پیشنهاد دارو واسه تکامل ریه دادم به دکتر. گفت اون برا وقتی خوبه که بچه رو میخوان درش بیارن، ...

نه عزیزم 

من از یکی از آشناهامون که پزشکه شهر دیگه است هم سوال میپرسم خیلی دکترم ریلکسه همش میگه طبیعیه طبیعه 

یکم درک ندارن هر چیزی رو خودم باید پیشنهاد بدم بهش😐

حالا بش بگم سونو کالر داپلر ببینم چی میگه😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍

نه عزیزم  من از یکی از آشناهامون که پزشکه شهر دیگه است هم سوال میپرسم خیلی دکترم ریلکسه همش می ...

شاید بهتر باشه برین سونو داپلر، اخه ظاهرا که شرایط مون مثل هم هست و جالبه هردوتا دکترهای من سونو داپلر نوشتن از وقتی که فهمیدن آب دور جنین کمه. یک داپلر رو رفتم ، یکی دیگه قراره بیست روز بعدش برم. 

کنترل میشم ولی دیر! برای همین میگم ریلکسن

شما زود زود دارین با اکو قلب و سونو اب دورجنین چک میشین ولی باز داپلر نفرستادن

چمیدونم بخدا... 

عزیزم دور شکمتو با سانتی متر اندازه میزنید؟

مال من از هفته ۲۷تقریبا تغییری نکرده ولی دکتر میگه اندازه شکم خوبه اگه تونستی سانت میزنی بم بگی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروردگارا شکرت😘😍