2777
2789

نتیجه گرفتین؟

واسه بیخوابی چیکار کردین چون یکم بیخواب میکنه ولی کلی انرژی میده😂بیخوابیش اذیتم میکنه یکم

اگ تجربه ای دارین بگین

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤

فقط بگم ترکیبات شیشه داره توش

حالا خود دانی 

اگه به خوردن قرص قرار بود کسی لاغر شه ، کل دنیا باربی بودن عزیزم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص گلوریا خیلی خوبع

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
فقط بگم ترکیبات شیشه داره توش حالا خود دانی  اگه به خوردن قرص قرار بود کسی لاغر شه ، کل دنیا ...

اخه من تاثیرش رو دیدم 

شیشه نیست بابا چون معتادش نشدم

واسم فرق نداره ک بخورم یا ن

مث هایپ عمل میکنه

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤

تذو خدا از اینا نخورین ترو خدا     😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭🥱😭🥱😫😫😫😫😫😫😫اینا معده کبد داغون میکننتجربه داشتم که میگم حتی قرص زینک هم به معده اسیب میزنه این تجربم بود چن سال خوب نشدم دیگه حال حرف زدن ندارم بای..

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...