2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وقتی خودش واسش مهم نیس آینده اشو تو ی چیز دیگ میبینه ولش کنین 

منم کنکور دارم 

شما ب عنوان مادر نصیحتاتو کردی حرفاتون زدی ایشون خودش عقل داره ک راه درستش پیدا کنه الکی خودتون و حرص ندین 

تنهاراه موفقیت که کنکور نیست ببین توچه حرفه ای علاقه واستعدادداره توی اون مسیرهدایتش کنیدکارای فنی ک ...

خیلی ضعیف و کوچولو هستش اگه میشد کار آزاد که از خدام بود

ی خانومی تو بیمارستان میگف پسرم کنکور رتبه نیاورد باباش براش ماشین سنگین خرید الانم خداروشکر وضعیتش اوکیه بعنوان ی بچه اسیر و قربانی کنکور میگم اگ شرایطتون جوره تو کاری ک بهشعلاقه داره حمایتش کنید ان شاء الله موفق میشه همه ک قرار نیس دکتر و مهندس باشن

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 
خیلی ضعیف و کوچولو هستش اگه میشد کار آزاد که از خدام بود

نیم کیلو باش ولی مرد باش😒

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 
ی خانومی تو بیمارستان میگف پسرم کنکور رتبه نیاورد باباش براش ماشین سنگین خرید الانم خداروشکر وضعیتش ...

میتونم براش مغازه بزنم ولی واقعا جلوی خانواده زشته همه دکتر مهندس دبیر تک پسر من بی سواد

2823
2791
2779
2792