2777
2789

شمام مث مادر خودمید خواهش میکنم باهاش امروز جدی صحبت کنید مشکلش چیه چی دوس داره بشه و به خواسته بچتون احترام بزارید

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگه شما باید ساپورت کنید

اره بچه ها باید حمایت شن اما شاید واقعا یه مشکلی داره که نمیتونه بگه و این موضوعو بهانه کرده...متاسفانه من خودم اینجوری بودم

وجـــــــــــــ٫٫ــود تــو دلیـــل عاشقیمــــــــــ٫٫ــــه‍:))❤  
شمام مث مادر خودمید خواهش میکنم باهاش امروز جدی صحبت کنید مشکلش چیه چی دوس داره بشه و به خواسته بچتو ...

همین الان صحبت کردم که حالم بد شد اصلا جواب نمیده همش گوشی به دسته

خیلی ضعیف و کوچولو هستش اگه میشد کار آزاد که از خدام بود

اتفاقادرس خوندن بیشترازهرکاری نیازبه قوای بدنی داره اونم کنکورکه فوق العاده سخت شده همه کاراکه زوروبازونمیخاد مثلایه مغازه لوازم آرایشی بزنه بره سراغ صنایع دستی کاربازاریابی وتبلیغات هزارتاکارهست ببینیدکدومش رومیشه انجام داد

میتونم براش مغازه بزنم ولی واقعا جلوی خانواده زشته همه دکتر مهندس دبیر تک پسر من بی سواد

وایی تورو خدا مث مادر من نباشید هرکی تو ی زمینه موفقه بخدا من افسردگی و هرچی بلا سرم امد از کنکوره من عاشق هنر بودم سال اول رتبم هزار هنر شد مامانم نذاشت برم ک تو باید دکتر شی چون خودش شاغل بیمارستانه و کل خانوادش موفق شدن تو رشته دانشگاهیشون انقد فشلر روم اورد ک دیگ رمق هیچی نمونده برام

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 
انسانی

بنظرم تو رشته انسانی راحت تر میتونه فرهنگیان قبول شه....من خودم تجربی ام اما خواهرم و چنتا از دوستام انسانی ان...قبولی فرهنگیان واسه انسانی بیشتره فقط یذره تلاش میخاد

وجـــــــــــــ٫٫ــود تــو دلیـــل عاشقیمــــــــــ٫٫ــــه‍:))❤  
اتفاقادرس خوندن بیشترازهرکاری نیازبه قوای بدنی داره اونم کنکورکه فوق العاده سخت شده همه کاراکه زوروب ...

مجورم همینکار کنم ولی واقعا توی جو خانوادگی ما تحصیلات خیلی مهمه

همین الان صحبت کردم که حالم بد شد اصلا جواب نمیده همش گوشی به دسته

لج کرده با ارامش صحبت کنید خیلی مهربون😍 تا بگه هدفشو بهتون 

بهتره یاد بگیریم...ما انسانیم با روحیات استعداد و علایق متفاوت...اگر کسی دوست داشته باشه درس و به صورت خودجوش میخونه...سعی نکنیم آرزوهای خودمون و به بچه هامون تحمیل کنیم،عوضش کمکشون کنیم زودتر استعداد یابی بشن...و توی زندگیشون خوشحال باشن موفقیت کنکور نیست ولی خیلیا مثل من موفقیت و توی کنکور میبینن خیلیا هم نه...پس همه شبیه هم نیستیم