2777
2789
عنوان

مهریه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 120 پست
نمیدونم.. دفعه اولی ک فهمیدم اینطوری نبودا چون می‌ترسید.. دفعه دوم که ارتباطو قوی شروع کرده بود و ما ...

کیو میخوای گول بزنی عزیز من؟ خودتو؟

خودت ی نگاه ب حرفات بنداز

خودت داری جواب خودتو میدی

میدونی پشیمون نیس چون میدونه فهمیدی اینجوری میکنه

میدونی میترسه ب کسی بگی اینجوری میکنه

نمیدونم.. دفعه اولی ک فهمیدم اینطوری نبودا چون می‌ترسید.. دفعه دوم که ارتباطو قوی شروع کرده بود و ما ...

میگ بچع دارشیم ک پس فردا نتونی ولش کنی

گلم چرا خود آزاری میکنی؟

من موندم چرا تو این زندگی موندی؟

عزیزمن اگر بچه میخوادتا مشکلاتتون درست نشده حق نداری ی بچه بیاری اونم درگیر خودتون کنید

مسئولیت داره این کاراشم برا اینه ک راضیت کنه بچه دارشی

توچراخودتوآزارمیدی؟

پاشو برو زندگی توبساز

درگیر یه آدمی شدی بهش اجازه میدی بازیت بده؟

خودتو دلخوش چی کردی؟

حرف مردم کی مهم بوده ک الان باشه

بعدم کجا خدا میگه ظرفیت نداری وقتی در حقت ظلم شده و خواستی از خودت دفاع کنی و خواستی بچه ات دچار این بازیا نشه و ی مادر افسرده نداشته باشه

این بازی رو تموم کن گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جایی ک حالت خوب نیس چرا بمونی؟

خودتم میدونی داری خودتوگول میزنی

مهرطلب نباش

همین مهرطلبی باعث میشه اینجوری کنی باخودت

ی بچه اوردی ،چی درست شد ک با دومی درست شه؟

فقط ی طفل معصوم رو درگیر خودتون میکنید

اول برای خودت خانومی باش

دوم برای بچه ات مادر خوبی باش

من اصلا نمیفهمم چرا روز هات ک دارن میگذرن،جای تصمیم خوب و درست گرفتن،نشستی آه و ناله میکنی ک زمونه چه بر سرم آورد؟

خوپاشو از خودت دفاع کن

پاشو ی تکونی به خودت بده

نشستی بلانسبت ب همه سواری بدی؟

زندگیتوجمع و جور کن عزیز من

اگر جایی ام بهت بی احترامی شد نمون

طلاق تو بگیر برو پی زندگیت

مهریه تم نبخش تمام و کمال بگیرش

ب طلاق فک میکنم ی جوری میشم یعنی چی؟

بودنش چه خوشی داره ک طلاق بگیری نباشه اون خوشی رو از دست بدی؟

بیخود خودتوقربانی نکن مظلوم نباش مظلوم نمایی ام نکن

مهرطلب هم نباش

ب خودت بیا

خودتم گول نزن

چرا فک میکنی مظلوم باشی آدم خوبه ای از خودت دفاع کنی آدم بده ای؟

پاشو زندگیتو جمع و جور کن

هرچند این دوتا محاله باز باهم نباشن

بعدم کسی ک خیانت کنه میکنه حالا این دخترم نبود یکی دیگ بالاخره خیانت کاره دیگه

تو خودتو بکش بیرون بزار بچت و خودت تو محیط شادی باشید آدم ک قحط نیس

خدام هواتو داره

ترسو نباش

جایی ک حالت خوب نیس چرا بمونی؟ خودتم میدونی داری خودتوگول میزنی مهرطلب نباش همین مهرطلبی باعث میش ...

با آوردن بچه هیچی حل نشد.. تازه از این مشکلا نداشتیم قبلا که با اومدنش اینام اضافه شد ک البته از قبل اومدن بچه این بازی رو کم کم شروع کرده بوده😓نمیدونم چرا وفای به همسر و فرزند ندارم و اجازه هرکاری میدن بخودشون.. واقعا مهرطلبی بده.. نمیخوام اینجوری باشم.. اما میدونی ما زنا احساسی هستیم متاسفانه.. 

اگر جایی ام بهت بی احترامی شد نمون طلاق تو بگیر برو پی زندگیت مهریه تم نبخش تمام و کمال بگیرش ب ط ...

تازه میگه من التماس زنه می‌کردم بهم پا بده و باهام باشه و محلم بذاره..همون اوایلش زنه و خواهراش ب شوهرم میگفتن ادامه نده اگه نت و کسی بفهمه آبروریزی میشه و فلان می‌گفته نه نمی‌ذارم زنم بفهمه.. نمیدونی چطور تو پیاماش نوشته بود امروز کم باهام حرف زدی زنه میگفت خستم.. شوهرم میگفت برو بیرون کسی نباشه زنگ بزن حرف بزنیم بعدشم من از سرکار میرم خونه نمیتونم😔

با آوردن بچه هیچی حل نشد.. تازه از این مشکلا نداشتیم قبلا که با اومدنش اینام اضافه شد ک البته از قبل ...

درسته پس خودتم میدونی با بچه چیزی درست نمیشه پس هرکاری ام کرد کوتاه نیا بجاش به احساساتت غلبه کن سعی کن زندگی تو بسازی این ک نشد زندگی ک درستش کن 

تازه میگه من التماس زنه می‌کردم بهم پا بده و باهام باشه و محلم بذاره..همون اوایلش زنه و خواهراش ب شو ...

خب عزیزم خودش اعتراف کرده دوما توام هعی هرچی خواسته براش فراهم کردی هروقت خواسته اکی بودی باهاش اصلا سختی نکشیده برای ب دست اوردنت 

براهمین قدرتونمیدونه

این حرفام دیگ چ اهمیتی داره وقتی کار از کار بگذره 

تو سعی کن خودتوازبین این آدما بکشی بیرون 

پس فردا با همچین پدری چطوری میخوای ب بچه ات یاد بدی تو زندگیش وفادار بمونه؟ 

یا وقتی خودت از خودت دفاع نکنی چطور میخوای به بچه ات یاد بدی از خودش دفاع کنه یا رو پای خودش وایسه

ولش کن برو زندگی تو بکن 

خدام یکی رو روزی میاره سر راهت که قدرتو بدونه و لیاقت تورو داشته باشه

تا وقتی ک این ادم فک کنه هرکاری کنه ی خانوم داره ک ملتمسانه پشت در وایساده ک این باشه تو زندگیش ،هرکاری بخوادمیکنه و امیدواره توهمیشه باشی

ببینه میری یا یکی میادتوزندگیت بهم میریزه ن برااینکه دوست داشته باشه برا اینکه اونجوری ک فک میکرد پیش نرفت

توام برو جداشو خودت بالاسر بچت باش مهریه تم بگیر زندگی تو کن

تا بفهمه کیو از دس داده

بیخودم خودتو بیشترازاین درگیراین آدم نکن لیاقت توخیلی بیشتر از این حرفاس

خب عزیزم خودش اعتراف کرده دوما توام هعی هرچی خواسته براش فراهم کردی هروقت خواسته اکی بودی باهاش اصلا ...

وقتی به روزایی که فقط منو کنار خودش جا میداد فکر میکنم😔دلم میسوزه.. گرچه همون اوایلم آزار و اذیتها و ی گیرایی داشت.. وقتی به حرفای محبت آمیز و تعریفاش فکر میکنم دلم میسوزه 😔 به اینکه میگفت تو❤️ فقط تو.. حس میکردم اون عاشقتر از منه.. و بعد دیدم به زن دیگه ای توجه داره.. و بخاطر اون از من پنهونکاری میکنه و بهم دروغ میگه.. خدا رحممون کنه.. هممون ضعیفیم😔بعدم بهم گفت اگه بهت میگفتم باهاش رابطه دارم که تو نمیذاشتی باهاش رابطه داشته باشم منو میکشتی.. گفتم خب حالا ک فهمیدم چی؟ کشتمت.. در واقع تو منو کشتی.. کدوم عشق؟ مگه عاشق کس دیگه ای رو هم میبینه؟ زمانی کس دیگه رو میاری کنارت که نفر اول برات کمرنگ تر شده باشه.. در واقع او بود ک کم توجهی می‌کرد پس منم باید تو حاملگیم خیانت میکردم؟ درسته منم اشتباهاتی داشتم قبول دارم.. او هم داشت.. ولی خیانت ته همشه.. وقتی زایمان کرده بودم کم میومد پیشم یه شب پیشم خوابید انقدر خوشحال شدم فرداشم بهش پیام دادم گفتم هر شب بپیشم بخواب گفت باشه و فردا شبش نیومد تو گوشی بود و خوابید.. الانم که شبا میگه بچه نمیخوابه و میخوام برم سرکار و منم دیگه مث قبل نمیخوامش😊ولی دلم آشوبه یه داغی روشه.. اولی ک فهمیده بودم برای اینکه جایی نگم گفت این زندگی رو می‌سازم بهتر از قبل.. جبران میکنم باورم میشد قوت قلب بود واسم.. منم رام میشدم اما او ته قلبش با حرفش یکی نبود نمیتونست.. نمیدونم..رفت جوجه گرفت و می‌خواست دلمو بدست بیاره حالا با گولم بزنه منم واقعا خوب بودم عشق تو دلم بود.. ولی وقتی دیدم دوباره داره لنگ میزنه 🤦‍♀️گرچه مشاور میگه یه مدت پی کارشو نگیر و بگو اعتماد کردم اما نتونستم..میفهمیدم و میسوخت.. از بس ک هم تو شوک بودم.. ببخشید اینا در دله که میگم😓

وقتی به روزایی که فقط منو کنار خودش جا میداد فکر میکنم😔دلم میسوزه.. گرچه همون اوایلم آزار و اذیتها ...

عزیزم اشکالی نداره 

آدم ها میرن پی لیاقتشون

توام خودتوناراحت نکن

سعی کن زندگی توبسازی و وابسته نباشی

مادرخوبی برا بچت باش

فکر بچه دوم هم نباش

اینم بدون توضعیف نیستی

قوی هستی که همه اینارو تحمل کردی

الانم قوی تر از قبلی و میتونی زندگی تو بسازی

عزیزم اشکالی نداره  آدم ها میرن پی لیاقتشون توام خودتوناراحت نکن سعی کن زندگی توبسازی و وابس ...

آره بهشم گفتم لیاقتت همون زن مغرور بود.. منظورم اینه که نسبت به پروردگارمون ضعیفیم و باید مراقبمون باشه.. خطا میکنیم.. قوی تر از قبل ک شدم.. شوهر شمام خیلی عاشقانه باهاتون داشت؟ 

آره بهشم گفتم لیاقتت همون زن مغرور بود.. منظورم اینه که نسبت به پروردگارمون ضعیفیم و باید مراقبمون ب ...

خداروشکر کن هوشیاری و قوی و از پس همه چی برمیای 

همیشه ام در دسترس اش نباش هرچی خواست سریع اکی نده اینجوری بدعاتش میکنی یکم مغرور باش ،بجای اینکه بگی لیاقتت زنه ی مغروره باید میگفتی لیاقتت زنای خیانتکاره 

حالام خودتوبیخودی ناراحت نکن 

ی ورزشی باشگاهی چیزی برو روحیه ات عوض شه 

ب خودت برس

ب بچه ات برس

بزارشوهرت بفهمه چه الماسی رو از دست داده 

ولی دور شدن با همیشه در دسترس نبودن فرق داره 

آدم سراغ دارم گفته خواهرش طلاق گرفته پشیمونه.. در حالیکه شوهر خیانتکارش زنا رو. می‌آورده تو خونه.. و زنه یبار اقدام ب خودکشی کرده آخرم طلاق.. با اینکه شوهرش گفته طلاق نگیر و فلان.. زنه گفته روم. نمیشه ازدواج مجدد کنم.. پسر نوجوون داره.. 🤦‍♀️مادرم اینا رو میگفت ک. من عاقل باشم.. و گفت تو که شوهرت خاطرتو میخواد و دوستت داره.. اون مردم مثل اینکه زنشو میخواسته و الانم همه میگن دست از اینکارا برداشته