2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا من ابروهای فابریک خودمو دارم🥺 نچرال بیوتی😌😆😁

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

من میکرو بلیدینگ کردم خیلی راضیم 

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
من انجام دادم بپرس

عزیزم شما ترمیم رفتید ؟ بعد از چند وقت کمرنگ میشن ؟ اصلا پاک میشن یا همیشه اثرشون هست؟

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵
بخدا من ابروهای فابریک خودمو دارم🥺 نچرال بیوتی😌😆😁

اصلا نچرال دوسندارم اِلا ابرووووی نچرال 

حالا نازک باشه کلفت باشه خرچی باشههه 

خودم ابروهام نصفه و نیمه بودش

عزیزم شما ترمیم رفتید ؟ بعد از چند وقت کمرنگ میشن ؟ اصلا پاک میشن یا همیشه اثرشون هست؟

من 1 سال پيش انجام دادم 1 ماه بعدش ترمیم داره کلا بعد از 1 سال کمرنگ شد که چند روز پیش تمدید کردم در کل خیلی راضیم چون جای خوب رفتم اصلا مشخص نیست و خیلی عالیه 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼
اصلا نچرال دوسندارم اِلا ابرووووی نچرال  حالا نازک باشه کلفت باشه خرچی باشههه  خودم ابرو ...

من ابروهام خودش خوبه آخه 

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
من 1 سال پيش انجام دادم 1 ماه بعدش ترمیم داره کلا بعد از 1 سال کمرنگ شد که چند روز پیش تمدید کردم در ...

بعد از یکسال فقط کمرنگ شد ؟ پاک نمیشه؟ 😞😞😞منم جای خوبی رفتم

چند وقت میگذره ؟ چند مرحله انجام دادید؟

یکسال پیش بود یبار رفتم ترمیم هنوزم کامل نرفته خیلی راضیم دیگه از ارایشگاه رفتن راحت شدم تو این کرونا

ولی همه اینا بستگی داره که طرف کارش چطور باشه بعضیا کارشون افتضاحه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
بعد از یکسال فقط کمرنگ شد ؟ پاک نمیشه؟ 😞😞😞منم جای خوبی رفتم

نه اصلا پاک نمیشه ولی خب جوری هم نیست که کسی متوجه بشه انگار ماله خودته نشون نمیده فیبروز انجام دادی 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼