2777
2789
عنوان

راننده اسنپ

851 بازدید | 86 پست

دیروز اسنپ گرفتم

راننده شب تلگرام پیام داد که ازت خوشم اومده

ایدی اینستا بده

منم تل بلاکش کردم😐

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

خوب کردی

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد شنیدم ولی برا خودم پیش نیومده اهمیت نده

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

مگه شماره ها برای راننده ها داخل شبکه و محرمانه نیس چطور اینجور شده

نه

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده

وایییی چقد بعضیاشون هولن

منم یبار گرفتم لاشی وسطای مسیر گفت اگ سردته بخاری روشن کنم من خودم خیلی گرمایی هستم شما چی پدرسگ بی خانواده

. ڪوک⌚️ 'قَلبــــم' را به وقت 'طُ♡' تنظیــم کردم ...🌱♥️️ 

مگه شماره ها برای راننده ها داخل شبکه و محرمانه نیس چطور اینجور شده

دیر اومد

منم زنگ زدم بهشون

شمارمو سیو کرده

تل بلاک کردم

امروز عصر زنگ زده بهم

منم چن ساعت بعد دیدم تماس گرفته

چهرش قشنگه ولی خب من نمیخوامشون😐😑😂

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

به من پیام داد بیا بعضی روزا همو ببینیم به پشتیبانی گفتم بعد چند روز اسنپ زنگ زدن عذرخواهی کردن وگفت ...

نه این واقعا خوشش اومده

کلا نگا میکرد

وایییی چقد بعضیاشون هولنمنم یبار گرفتم لاشی وسطای مسیر گفت اگ سردته بخاری روشن کنم من خودم خیلی گرما ...

نه این کل مسیر ساکت بود

2790
2778
2791
2779
2792