2777
2789
عنوان

سبیل دخترا.....

| مشاهده متن کامل بحث + 4618 بازدید | 138 پست
مخصوصا سبیل لامصب راهنما میزنه

من دیگه تو دبیرستان بر میداشتم 

اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰

بهش بگو من نیاز به نظافت دارم

موهای دست و پاهام و اندامم باعث شلختگیم میشه

میخوام بزنم

سیبیل داشتن و موداشتن نشانه حیا و خوبی نیست

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم مثلا؟ 

نمی دونم

یکی از دویتام مادرش نمیزاشت.اونم جلو خالش گذاشته بودش تو رودروایسی

به یکی بگی که بهش بگه.راضی نمیشه؟

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
بخدا میگم بهش بدخلقی میکنه.... نمیذاره

اگه تو هی بهش بگی میزارع دختر خاله منم همینجوری بود 

.یا خودت بزن .

بگو دخترای فامیل فلان جور میکنن تو نمیزاری من سبیلامو بردارم هی بگو نتیجه میده

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

من موهای دست و ساق پا رو از 11،12 سالگی و پشت لبو 15 سالگی، از مامانت بپرس دلیلش چیه؟ یه دلیل قانع کننده نه این دلیل که دوست ندارمو و اینا، بپرس چرا؟ و تا جواب قانع کننده نگرفتی آروم نگیر😑✌🏻

💜بهترین ورژن خودت باش😉💜
کرم موبر جوش نمیزنه؟

نه

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

بابا خودت بردار می خواد چیکار کنه یکم داد و بیدا می کنه بعد عادی میشه موبر بزن

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

بعدم حیا الان ب سیبل نیست ک بابا چرا مسائلوقاطی میکنین

دختری ک کارش ب کارخودشه فقط میخواد خوب بنظربیاد پشماشوبزنه میشهـ بد؟؟؟/:

خدایا دیگه واقعا کم میاره ادم بعضیابا دین دین میزنن.

درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے     یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ:                                  بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری   من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝                                          ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨