2777
2789
عنوان

سبیل دخترا.....

4617 بازدید | 138 پست

مامانم نمیذاره سبیلامو بزنم، دانشجوام خیلی خجالت میکشم... موهای روی دست و ساق پامو هم نمیذاره بزنم، خواهشا راهکار بدید ولی اینم بگم که از این راهکارها که با مامانت صحبت کن و بگو مسخره میشم و اینا نه..... چون این چیزا تحت تأثیر قرارش نمیده.... خواهشا یه راهکار دیگه اگه میتونین؟! 

واقعا اذیت کنندست 

همه دخترا فامیل که حتی از من سنتشون خیلی کمتره اصلاح کردن حداقل سبیلشونو برداشتن، یه بار غیر مستقیم به مامانم گفتم... گفت ببین نظر مامان بابای اونا اینه ولی من خوشم نمیاد 

خواهشا اااا کمکم کنید

دانشگاه😑

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

دکلره بزن

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس۱۴۰۰/۸/۳۰❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مصیبتی بزرگـ /:

درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے     یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ:                                  بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری   من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝                                          ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨

خب یه بار بردار تو عمل انجام شده قرار میگیره دیگه بزرگ شدی کتکت نمیزنه که

اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰