2777
2789
عنوان

سبیل دخترا.....

| مشاهده متن کامل بحث + 4617 بازدید | 138 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تنهــــــــــا راهش اینه که خودت بزنی  بدون اینکه بگی 

من خونوادن سه سال نمیزاشتن، رفتم خوابگاه زدم بعد یکم دعوا میکنن اما عادی میشه جوری مه بعدها مادرت میگه بزن، در آورده😂😂

دو چیز معرف شماست؛ صبرتون وقتی هیچی ندارید. منش و رفتارتون وقتی همه چیز دارید. " 
راه کارش اینه برداری یه بار  مامانتم بعد برداشتنت نمیکشه که تورو  از خونه ام بیرونت نمیک ...

دوتا سیلی واسه یکم سبیل خیلی زور داره🤣

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌

من یازده سالگی زدم

ولی خب شب خابیدن همه زدم صب پاشدم ببینم ری اکشن مامانم چیه اصا نفهمید  

بعد دیه هیچی همینجوری زدم هی

بعد ی روز فهمید وقتی فهمید چیزه خاصی نگف ینی برام مهم نبود هر چی بگه دیه یکم رفتیم جلوتر دیگه اونورتر از لب همه لپو پیشونیو اصلاح کردم  هیچکسم هیچی نمیگه فقط ابروهامو نمیتونم دس بزنم دی

میدونی...مشکل خیلیا اینه که جای خودشون،میخوان بقیه رو آدم کنن!                   

عزیزبگو اون مال زمان شمابود ی دختری نخ برمیداشت میگفتن عروسه

والا الان دختربچه میزنه ازنومیسازه دیگ این سیبلاگمه توش

ولی هرچیز اعتدالش خوبه

الان و با شرایط امروز برداشتن سیبل بمعنی مرتب بودن دختره ن اینکه مجرده...!!

بقول امام علی

فرزندانتان را ب غیراززمان خودتون بار بیارید همین جاست!!

اگر کسی رو میشناسی کـمادرت اعتماد داره بهش بگو باهاش حرف بزنه بگه الان سیبل گذاشتن دیگ خیلی عادت بدیه وواقعا ادم رو شلخته نشون میده بهتره کوتاه بیاییدومادرجان(:

درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے     یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ:                                  بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری   من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝                                          ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨
من ابروهامم ۱۷ سالم بود نگفتم بر داشتم ...سیبیلمم ۱۵ سالم بود یواشکی یه روز غر میزنه فوقش دیگ ..واقع ...

آخه خیلی تنهام، اگه مامان و بابام باهام بدخلقی کنن هیچکسی رو ندارم که ازم حمایت کنه پیششون