مامانم نمیذاره سبیلامو بزنم، دانشجوام خیلی خجالت میکشم... موهای روی دست و ساق پامو هم نمیذاره بزنم، خواهشا راهکار بدید ولی اینم بگم که از این راهکارها که با مامانت صحبت کن و بگو مسخره میشم و اینا نه..... چون این چیزا تحت تأثیر قرارش نمیده.... خواهشا یه راهکار دیگه اگه میتونین؟!
واقعا اذیت کنندست
همه دخترا فامیل که حتی از من سنتشون خیلی کمتره اصلاح کردن حداقل سبیلشونو برداشتن، یه بار غیر مستقیم به مامانم گفتم... گفت ببین نظر مامان بابای اونا اینه ولی من خوشم نمیاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره واقعا حق هر دختریه تو هر سن مرتب و آراسته باشه ولی خب گفتم دیگه فوقش اینه مامانشون دو تا ...
دقیقا
اسی راست میگه.حالا فوقش دعوات میکنه.بزن بره.زشته.درسته مادرته و احترامش واجبه و نظر و حرفش مهمه.ولی تو ام یه حق و حقوقی داری.اختیار موهای بدنتم نباید داشته باشی؟
با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
آخه نمیذاره اگه این کارو بکنم فک کنم تا به ماه حرف نمیزنه باهام، هیچ کسی هم نیست که ازم حمایت کنه پی ...
نترس منم خانواده ام اونجوری بود یه هفته چپکی نگاهم کردن بعد عادی شد
یه کارم می تونی بکنی موچین بردار موهای خیلی پر رنگ سبیل اتو با موچین بردار بعد کم کم هفته ای چند تا ور دار کم کم به چشما مامانت عادی بشه بعد تا چند ماه دیگه سبیل نداری صاف صافه
🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست التماس دعا