2777
2789
عنوان

سبیل دخترا.....

| مشاهده متن کامل بحث + 4629 بازدید | 138 پست
بابا خودت بردار می خواد چیکار کنه یکم داد و بیدا می کنه بعد عادی میشه موبر بزن

آخه نمیذاره اگه این کارو بکنم فک کنم تا به ماه حرف نمیزنه باهام، هیچ کسی هم نیست که ازم حمایت کنه پیشش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی دیگ داری بهونه میاریاااااااا پاشو بزن دیگ 

همچین میگی کسی نیس حمایتم کنه پیششونه انگا پدرو مادرت قراره ولت کنن باید یکی دیه بیاد جمت کنه

ول کن دیگ پاشو بزن

میدونی...مشکل خیلیا اینه که جای خودشون،میخوان بقیه رو آدم کنن!                   
مه خب نروووو

سبیل چقدر واسش مهمه

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
میدونستی تو دانشگاه همه به یه دختر کثبف نگات میکنن نه دختر نجیب؟ برو بزن نگوووو بهش 

😑😐اگه میخواد برای حرف دیگران بزنه 

خوب نزنه

برای خوشگلی خودش بزنه

البته اگه دیگران براش فکر بد نمیکنن

منم تا وقتی دانشگاه قبول شدم نمیذاشتن..ی بار هم یواشکی برداشتم تو عمل انجام شده بذارم انقد دعوام کردن فوحشم دادن گفتن برا کی میخوای بزنی!!

تا خواستم بر م دانشگاه فقط محدوده لبم حق داشتم بزنم!

الانم ک ۲۵ سالمه نه ابرو نه پیشونی نه صورت هیچ کدوم اجازه نمیدن! احساس خفگی میکنم پیششون افسردگی گرفتم

آره واقعا حق هر دختریه تو هر سن مرتب و آراسته باشه  ولی خب گفتم دیگه فوقش اینه مامانشون دو تا ...

دقیقا

اسی راست میگه.حالا فوقش دعوات میکنه.بزن بره.زشته.درسته مادرته و احترامش واجبه و نظر و حرفش مهمه.ولی تو ام یه حق و حقوقی داری.اختیار موهای بدنتم نباید داشته باشی؟

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌
درک نمیکنه میگه هرزه شدی دیگه

بزار بگه 

۴ روز میگه هرزه 

درسته این کلمه زشتو میشنوی اما عوضش یاد میگیری همیشه از خددت دفاع کنی 

تازه پشت لبتم دیگه مو نداره 😄

به نظر من از مامانت این حرفو بشنوی زیاد عیبی نداره 

اون لحظه وقتی تورو ببینه عصبانی میشه حق داره دو سه تا فش بده خب 

نمی دونم یکی از دویتام مادرش نمیزاشت.اونم جلو خالش گذاشته بودش تو رودروایسی به یکی بگی که بهش بگه. ...

آخه هیچ کسی رو ندارم..... خاله ندارم، زندایی، زن عمو هم ندارم فقط دوتا عمه دارم که خیلی باهاشون رفت و آمد نداریم... هیچ کسی نیست ازم حمایت کنه... 

آخه نمیذاره اگه این کارو بکنم فک کنم تا به ماه حرف نمیزنه باهام، هیچ کسی هم نیست که ازم حمایت کنه پی ...

نترس منم خانواده ام اونجوری بود یه هفته چپکی نگاهم کردن بعد عادی شد 

یه کارم می تونی بکنی موچین بردار موهای خیلی پر رنگ سبیل اتو با موچین بردار بعد کم کم هفته ای چند تا ور دار کم کم به چشما مامانت عادی بشه بعد تا چند ماه دیگه سبیل نداری صاف صافه

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا