امروز ۱۱روز از آمپول اچ سی جی میگذره که زدم صبح بی بی زدم یک هاله خیلی خیلی کمرنگ افتاد ک خودم میتونم ببینم
یعنی احتمال داره فردا پررنگتر بشه
۴روز دیگه موعدمه
پریروز زدم منفی بود کامل اما امروز هاله کم رنگ دیده میشه
کسی مثل من بوده و باردار باشه
انشالله به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم اینمته من مامانمیشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
زود زدی اثر آمپوله عزیزم میگن حداقل باید ۱۵ روز بگذره
خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا
زود زدی اثر آمپوله عزیزم میگن حداقل باید ۱۵ روز بگذره
آخه پس چرا پریروز منفی شد ۹روز از آمپول گذشته بود
انشالله به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم اینمته من مامانمیشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا
آره پریروز زدم کامل منفی بود ولی امروز هاله خیلی کمرنگ دیده میشه
دعا کن برام سه ساله منتظرم این ماه خیلی دلم شکست شوهرم بخاطر فوت پدرش افسرده شده دلش بچه میخاد
دعا کن برام سه ساله منتظرم این ماه خیلی دلم شکست شوهرم بخاطر فوت پدرش افسرده شده دلش بچه میخاد
منم سه ساله منتظرم
قبل از امپول قرص هم خوردی؟
خودتون رو تقویت کردین؟؟
اگر فردا پر رنگ تر بشه بارداری. ان شاءالله که بارداری
خدا از زبونت بشنوه
شما بارداری برام دعا کن
زیر دلم خیلی درد میکنه همش فک میکنم شاید عفونت دارم ترشح سفید بدون بو دارم نمیدونم میترسم پماد واژینال استفاده کنم
منم سه ساله منتظرم قبل از امپول قرص هم خوردی؟ خودتون رو تقویت کردین؟؟
آره این ماه کلومفین روزی دوتا خوردم روز نهم اچ ام جی زدم
روز ۱۱سونو واژینال کرد گفت سه تا فولی ۲۱و۲۲ داری انشالله دوقلو بشه روز سیزده آمپول زدم
دیگه نمیدونم بخدا