2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم 😧😧😧😧😧

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 45 پست
ایشالا حامله ای 😍

شما کی فهمیدین باردارین 

علایمم داشتین

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
خدا از زبونت بشنوه  شما بارداری برام دعا کن زیر دلم خیلی درد می‌کنه همش فک می‌کنم شاید عفونت ...

سر خود هیچ کاری نکن

ترشحات اوایل بارداری تقریبا زیاد و کمی کشدار و بعضا سفید رنگه.

من بخدا همیشه همه رو دعا میکنم چون خودم خیلی منتطر بودم

خداوندا از تو کمک میخواهم و میدانم که دست نیازم را خالی از لطفت باز نمیگردانی.⚘❤🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره این ماه کلومفین روزی دوتا خوردم روز نهم اچ ام جی زدم  روز ۱۱سونو واژینال کرد گفت سه تا فول ...

به منکه سونو نداده خودم برم به نظرت؟

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
سر خود هیچ کاری نکن ترشحات اوایل بارداری تقریبا زیاد و کمی کشدار و بعضا سفید رنگه. من بخدا همیشه ه ...

انشالله بسلامتی بغلت بیاد 

منم دیشب حرم بودم برای همه خیلی دعا کردم انشالله باردار بشن

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
انشالله بسلامتی بغلت بیاد  منم دیشب حرم بودم برای همه خیلی دعا کردم انشالله باردار بشن

ممنونم عزیزم

همه ارزوهای خوب برای شما🌹

خداوندا از تو کمک میخواهم و میدانم که دست نیازم را خالی از لطفت باز نمیگردانی.⚘❤🤲
به منکه سونو نداده خودم برم به نظرت؟

آره حتما برو من چندماه الکی فقط دکترم قرص می‌داد بدون سونو می‌گفت برو آمپول بزن هیچ نتیجه نگرفتم 

دکترمو عوض کردم همه میگن سونو واژینال دقیقتره ک خدارو شکر این دکترم تو مطبش خودش سونو انجام میده

آره حتما برو من چندماه الکی فقط دکترم قرص می‌داد بدون سونو می‌گفت برو آمپول بزن هیچ نتیجه نگرفتم&nbs ...

کدوم شهری؟؟

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
کدوم شهری؟؟

مشهد

مشهد

عه پیش کدوم دکتر رفتی؟؟؟بگو منم برم منم مشهدم

اگه قبلا منفی شده احتمال داره مثبت باشه

ولی در کل حداقل ۱۶ روز بگذره

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
آره این ماه کلومفین روزی دوتا خوردم روز نهم اچ ام جی زدم  روز ۱۱سونو واژینال کرد گفت سه تا فول ...

من کلوفین خوردم چون تنبلی تخمدان داشتم ماه بعد حامله شدم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
عه پیش کدوم دکتر رفتی؟؟؟بگو منم برم منم مشهدم

عزیزم خوشبختم 

دکتر مهرنوش سعادتمند پرستار سه میشینه ساختمان البرز 

خیلی دکتر خوبیه 

واسه هر مریض نیم ساعت وقت. میذاره و تکی مریض میبینه

اگه قبلا منفی شده احتمال داره مثبت باشه ولی در کل حداقل ۱۶ روز بگذره

برام دعا کن 

زیر دلم خیلی درد می‌کنه همش میگم نکنه عفونت دارم یا اگه فردا منفی بشه چی