امروز ۱۱روز از آمپول اچ سی جی میگذره که زدم صبح بی بی زدم یک هاله خیلی خیلی کمرنگ افتاد ک خودم میتونم ببینم
یعنی احتمال داره فردا پررنگتر بشه
۴روز دیگه موعدمه
پریروز زدم منفی بود کامل اما امروز هاله کم رنگ دیده میشه
کسی مثل من بوده و باردار باشه
انشالله به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم اینمته من مامانمیشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
برام دعا کن زیر دلم خیلی درد میکنه همش میگم نکنه عفونت دارم یا اگه فردا منفی بشه چی
صلوات فرستادم
استرس خوب نیستا
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
عزیزم حس ششمم میگ باردای ... دو قلو دخترم هست 😍اگ بود ب من خبر بده میخوام ببینم درسته حسم یا ن ...
وای خدا از دهنت بشنوه
واقعا حس ششمت قویه
انشالله به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم اینمته من مامانمیشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
مرسی فدادشم برم حرم برات دعا میکنم نی نیت سالم بیاد بغلت
شما قبل پری علایمم داشتی
قربونت برم برام دعا کن انشالله خدا جواب دل شکسته شوهرمو بده پدرش تازه فوت کرده افسرده شده با بچه دلش شاد بشه
بنظرم بارداری بعدا تو همین تاپیک نتیجه رو بگید. اونم ترشحات اوایل بارداری هست.
چشم حتما تا چهارشنبه مشخص میشه
تمام استرسم از درد زیر شکمم هست
من خودم عاشق پدرمم و طاقت نداره ببینم پدر کسی مریضه براشون خیلی دعا میکنم بحق امام رضا انشالا شفای کامل بگیرن
مرسی فدادشم برم حرم برات دعا میکنم نی نیت سالم بیاد بغلت شما قبل پری علایمم داشتی
ممنون گلم محتاج دعام تروخدا دعا کن نی نی مو دوتا کیست تو سرشه باید رفع بشه
من اولین علائمم درد کمر داشتم سینه درد بعدش ، بعد درد پریود
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
انشاالله گلم توکل کن به خدا خدا حتما دلتون شاد میکنه خبرش بهم بده حتما
انشالله این ماه واقعا از خودش خاستم بهمون بده