2777
2789
عنوان

بی بی چک زدم 😧😧😧😧😧

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 45 پست
برام دعا کن  زیر دلم خیلی درد می‌کنه همش میگم نکنه عفونت دارم یا اگه فردا منفی بشه چی

صلوات فرستادم

استرس خوب نیستا

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حس ششمم میگ باردای ... دو قلو دخترم هست 😍اگ بود ب من خبر بده میخوام ببینم درسته حسم یا ن  ...

وای خدا از دهنت بشنوه 

واقعا حس ششمت قویه 

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
وای خدا از دهنت بشنوه  واقعا حس ششمت قویه

تا حالاک بوده خخخ تو خانواده ام اول من ب بقیه میگفتم حامله ای بعد دکتر میگفت 😂تازه جنسیت خاشونم حذس میزدم 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
صلوات فرستادم استرس خوب نیستا

مرسی فدادشم برم حرم برات دعا می‌کنم نی نیت سالم بیاد بغلت 

شما قبل پری علایمم داشتی 

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰

بنظرم بارداری بعدا تو همین تاپیک نتیجه رو بگید. اونم ترشحات اوایل بارداری هست. 

بگو:جز آنچه خدا برای ما مقدر داشته، هرگز به ما نمی رسد. او سرپرست ماست و مؤمنان باید تنها بر خدا توکل کنند. توبه 51 
تا حالاک بوده خخخ تو خانواده ام اول من ب بقیه میگفتم حامله ای بعد دکتر میگفت 😂تازه جنسیت خاشونم حذس ...

خب شاید از قیافه میفهمی 

شما ک منو ندیدی 

انشالا که حرفت درست دربیاد بخدا بیای مشهد برات کادو میخرم 

بارداری شک نکن 

قربونت برم برام دعا کن انشالله خدا جواب دل شکسته شوهرمو بده پدرش تازه فوت کرده افسرده شده با بچه دلش شاد بشه

خب شاید از قیافه میفهمی  شما ک منو ندیدی  انشالا که حرفت درست دربیاد بخدا بیای مشهد برات ...

عزیزمی فدات بشم انشالله ک هستی گلم حسم خوبه ... کادوت این باشه ک واسه پدرم دعا کنی شفا پیدا کنه 😘

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
بنظرم بارداری بعدا تو همین تاپیک نتیجه رو بگید. اونم ترشحات اوایل بارداری هست. 

چشم حتما تا چهارشنبه مشخص میشه 

تمام استرسم از درد زیر شکمم هست 

عزیزمی فدات بشم انشالله ک هستی گلم حسم خوبه ... کادوت این باشه ک واسه پدرم دعا کنی شفا پیدا کنه 😘

من خودم عاشق پدرمم و طاقت نداره ببینم پدر کسی مریضه براشون خیلی دعا می‌کنم بحق امام رضا انشالا شفای کامل بگیرن

مرسی فدادشم برم حرم برات دعا می‌کنم نی نیت سالم بیاد بغلت  شما قبل پری علایمم داشتی

ممنون گلم محتاج دعام تروخدا دعا کن نی نی مو دو‌تا کیست تو‌ سرشه باید رفع بشه 

من اولین علائمم درد کمر داشتم سینه درد بعدش ، بعد درد پریود

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
قربونت برم برام دعا کن انشالله خدا جواب دل شکسته شوهرمو بده پدرش تازه فوت کرده افسرده شده با بچه دلش ...

انشاالله گلم توکل کن به خدا خدا حتما دلتون شاد میکنه خبرش بهم بده حتما

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
انشاالله گلم توکل کن به خدا خدا حتما دلتون شاد میکنه خبرش بهم بده حتما

انشالله این ماه واقعا از خودش خاستم بهمون بده