بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب اگه غذاش خوبه حتما از ژنتیکه من خانواده همسرم همشون چاق هستن دخترمم وزنش زیاده ...راستی عزیزم الان تودوسالگی بچه باید کامل حرف بزنه؟؟؟دختر من الان کلمه میگه ولی جمله یا جمله های دوکلمه ای نمیگه😞
سلام تورو خدا اگه پیامامو میبینید تجربتون در مورد دور سر بهم بگید دختر من دو ماهشه با دور سر ۳۴ بدنیا اومده الان ۳۷ یه سانت کمتر رشد داشته خیلی نگرانم نمیدونم چکار کنم
سلام تورو خدا اگه پیامامو میبینید تجربتون در مورد دور سر بهم بگید دختر من دو ماهشه با دور سر ۳۴ بدنی ...
مامان روشن اصلا نگران نباش .رشد دور سر دخترتون خوبه .من دخترم نوار مغز و ام ار ای بردم .تمام این نگرانی هارو داشتم .خداروشکر خیلی بوده .دور سرش ۲ سانت کمه .تو دو سالگی ۴۵ بوده در صورتی که باید ۴۷ میبود ..ولی ماشالله حافظه و یادگیری خوبی داره ..تو یکسالگی دست راست و چپ و بلد بود .الان شعر میخونه و خیلی راحت حرف میزنه ..شمام اصلا نگران نباش فقط روند رشد و دنبال کن و بدون که رشد دور سر ارثی هم میتونه باشه
سلام استارتر عزیز. ملاح بچه شما چه سنی بسته شد. پسرم چهار ماهشه کاملا بسته شده. خیلی نگرانشم
سلام عزیزم .دختر من ۷ ماهگی بسته شد .ولی خوب سوچورهای کنار سر باز هستن و سر همچنان رشد داره .دور سر دختر من کم هست ولی ماشالله خیلی باهوش ه .الان ۳۰ ماهش هست و کلی شعر بلده و باهوشه .و دورسرش ۴۵ هست ..کوچیکتر بود مغز و اعصاب زیاد بردم و ام ار ای گرفتیم .گفتن ژنتیکی هست و نگرانی نداره ..دور سر بچه شما چنده عزیزم ؟؟؟