2777
2789
خداروشکر .دختر من وزنش کمه .الان داره دوسالش میشه ۹ کیلو هست .دور سرش رشدش همچنان کم هست .الان شده ۴ ...

خداروشکرعزیزم همین که باهوشه یعنی هیچ مشکلی نداره😍وزنش چرا کمه؟؟؟مولتی ویتامین چی میدی؟؟غذا نمیخوره؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

غذا میخوره .مولتی بهش میدم .ولی انگار ژنتیکش لاغره

خوب اگه غذاش خوبه حتما از ژنتیکه من خانواده همسرم همشون چاق هستن دخترمم وزنش زیاده ...راستی عزیزم الان تودوسالگی بچه باید کامل حرف بزنه؟؟؟دختر من الان کلمه میگه ولی جمله یا جمله های دوکلمه ای نمیگه😞

سلام تورو خدا اگه پیامامو میبینید تجربتون در مورد دور سر بهم بگید دختر من دو ماهشه با دور سر ۳۴ بدنی ...

مامان روشن اصلا نگران نباش .رشد دور سر دخترتون خوبه .من دخترم نوار مغز و ام ار ای بردم .تمام این نگرانی هارو داشتم .خداروشکر خیلی بوده .دور سرش ۲ سانت کمه .تو دو سالگی ۴۵ بوده در صورتی که باید ۴۷ میبود ..ولی ماشالله حافظه و یادگیری خوبی داره ..تو یکسالگی دست راست و چپ و بلد بود .الان شعر میخونه و خیلی راحت حرف میزنه ..شمام اصلا نگران نباش فقط روند رشد و دنبال کن و بدون که رشد دور سر ارثی هم میتونه باشه 

سلام استارتر عزیز. ملاح بچه شما چه سنی بسته شد. پسرم چهار ماهشه کاملا بسته شده. خیلی نگرانشم

سلام عزیزم .دختر من ۷ ماهگی بسته شد .ولی خوب سوچورهای کنار سر باز هستن و سر همچنان رشد داره .دور سر دختر من کم هست ولی ماشالله خیلی باهوش ه .الان ۳۰ ماهش هست و کلی شعر بلده و باهوشه .و دورسرش ۴۵ هست ..کوچیکتر بود مغز و اعصاب زیاد بردم و ام ار ای گرفتیم .گفتن ژنتیکی هست و نگرانی نداره ..دور سر بچه شما چنده عزیزم ؟؟؟

سلام عزیزم .دختر من ۷ ماهگی بسته شد .ولی خوب سوچورهای کنار سر باز هستن و سر همچنان رشد داره .دور سر ...

پسر من چهار ماهگی چهل بود . ملاج بسته شده ولی سی تی و ..‌‌نگرفتن. گفتن اول بذارید ببینیم رشد حرکتی و دور سرش چطوره