بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم شما بچتون چطور شد؟رشددورسرش خوبه؟ملاج دخترمنم بسته شده ۹ ماهشه رشد دورسرش کمه دکتر چیزی ن ...
سلام خانوم.دخترم رشد سرش کمه .الان ۱۵ ماهشه و دور سرش ۴۳/۵هست .دخترمنمملاجش زود بسته شد ولی بعدش رشدش و داشت یعنی هر ماه نیم سانت و رشد میکرد .ام ار ای و نوار مغزش خوب بود خداروشکر .دکترش گفت ملاک برای ما رشد و تکامل بچه اس .شمام نگران نباش بعد بسته شدن باز سر به رشد خودش ادامه میده
قربان شما .ن ب دختر من نگفت .بچه شما چطوره ؟؟.دورسرش چنده؟؟ .زمان تولد چتد بوده؟؟
دورسرتولدش ۳۳ بودالان که یازده ماهش تموم شده ۴۳.۵ هس دکترمغزواعصاب گف میکروسفاله گف دورسرکم یعنی میکروسفال ....براش سی تی اسکن نوشته که پایان یکسالگیش ببریم ولی من از سی تی اسکن میترسم به خاطر عوارضش
عزیزم .بچه شما دور سرش طبیعی هست .اصلا میکروسفال نیست سی تی اسکن دادی؟؟نتیجه چی شد عزیزم ؟؟؟
اون دکتره اینجوری گفته بود😑😑😑نه بابا نبردم دورسرش شربتو که دادم زیادشد ۴۵ شد الکی شربت رو دادم خودم پشیمون شدم این دکترام واقعا هیچی نمیفهمن من کلی عذاب کشیدم کلی گریه کردم آخرشم دکترگف بچت مشکلی نداره سی تی هم نیاز نیس اصلا خودمم موندم که چرا پس اول گف میکروسفال؟؟؟!!!!!اونقدخوشحال شدم که گف هیچیش نیس اصلا دیگه هیچی نپرسیدم