2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم شما بچتون چطور شد؟رشددورسرش خوبه؟ملاج دخترمنم بسته شده ۹ ماهشه رشد دورسرش کمه دکتر چیزی ن ...

سلام خانوم‌.دخترم رشد سرش کمه .الان ۱۵ ماهشه و دور سرش ۴۳/۵هست .دخترمنم‌ملاجش زود بسته شد ولی بعدش رشدش و داشت یعنی هر ماه نیم سانت و رشد میکرد .ام ار ای و نوار مغزش خوب بود خداروشکر .دکترش گفت ملاک برای ما رشد و تکامل بچه اس .شمام نگران نباش بعد بسته شدن باز سر به رشد خودش ادامه میده 

قربان شما .ن ب دختر من نگفت .بچه شما چطوره ؟؟.دورسرش چنده؟؟ .زمان تولد چتد بوده؟؟

دورسرتولدش ۳۳ بودالان که یازده ماهش تموم شده ۴۳.۵ هس دکترمغزواعصاب گف میکروسفاله گف دورسرکم یعنی میکروسفال ....براش سی تی اسکن نوشته که پایان یکسالگیش ببریم ولی من از سی تی اسکن میترسم به خاطر عوارضش 

دورسرتولدش ۳۳ بودالان که یازده ماهش تموم شده ۴۳.۵ هس دکترمغزواعصاب گف میکروسفاله گف دورسرکم یعنی میک ...

عزیزم .بچه شما دور سرش طبیعی هست .اصلا میکروسفال نیست سی تی اسکن دادی؟؟نتیجه چی شد عزیزم ؟؟؟

عزیزم .بچه شما دور سرش طبیعی هست .اصلا میکروسفال نیست سی تی اسکن دادی؟؟نتیجه چی شد عزیزم ؟؟؟

اون دکتره اینجوری گفته بود😑😑😑نه بابا نبردم دورسرش شربتو که دادم زیادشد ۴۵ شد الکی شربت رو دادم خودم پشیمون شدم این دکترام واقعا هیچی نمیفهمن من کلی عذاب کشیدم کلی گریه کردم آخرشم دکترگف بچت مشکلی نداره سی تی هم نیاز نیس اصلا خودمم موندم که چرا پس اول گف میکروسفال؟؟؟!!!!!اونقدخوشحال شدم که گف هیچیش نیس اصلا دیگه هیچی نپرسیدم 

اون دکتره اینجوری گفته بود😑😑😑نه بابا نبردم دورسرش شربتو که دادم زیادشد ۴۵ شد الکی شربت رو دادم خو ...

سلام عزیزم .بچتون الان چند وقتشه و دور سرش تو یکسال و دوسال چقدر بوده .خداروشکر ک خوب هستش

سلام عزیزم .بچتون الان چند وقتشه و دور سرش تو یکسال و دوسال چقدر بوده .خداروشکر ک خوب هستش

سلام عزیزم دخترم الان یه سال ونیمه اس وهمه چیش شکرخدا نرماله ودور سرشم رو نموداره فک کنم ۴۶ ایناس

سلام عزیزم دخترم الان یه سال ونیمه اس وهمه چیش شکرخدا نرماله ودور سرشم رو نموداره فک کنم ۴۶ ایناس

خداروشکر .دختر من وزنش کمه .الان داره دوسالش میشه ۹ کیلو هست .دور سرش رشدش همچنان کم هست .الان شده ۴۵ ...ولی ماشالله فوق العاده باهوش ه