2821
2789
عنوان

خیلی میخورم

220 بازدید | 19 پست

خیلی خیلی خیلی میخورم هر چقدر هم میخورم باز سیر نمیشم چاقم نمیشم حرص میخورم فقط این همه میخورم حداقل چاق شم که نمیشم   

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحالت. منم سیر نمیشم. با این تفاوت که ۷۰ کیلوام 🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

من خیلی باشم ۴۵ تا ۵۰

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
چند کیلوی؟

۴۵ تا ۵۰

ببین شاید چاق نشی ولی کبدت چرب میشه، حداقل غذاهای ناسالم نخور

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
تو یکی از خوش بخت ترین آدمای روی زمینی. قدت چنده؟

۱۵۵

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز