2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

وقت هست انشالله استقلال جبران کنه

انشالله وگرنه امشب قیامته😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اسی من تورو میشناسم🤔🤔 درخواست دوستی دادی قبول کردم هی حرف نمیزدی🥴😂آخرشم لغو زدم😂😂😂😂😂

با منم خیلی از این کارا میکنن🤦🏻‍♂️😂😂😂

عدالت‌راکشته‌اندوقاضی‌مجرم‌ست؛    دنیابه‌چپ،آخرت‌به‌راست
اسی من تورو میشناسم🤔🤔 درخواست دوستی دادی قبول کردم هی حرف نمیزدی🥴😂آخرشم لغو زدم😂😂😂😂😂

عه سلام خو چرا لغو زدی حالا وقت زیاده برای حرف زدن اخه دیدم تو سنه ای دور بودیم 

ناراحته ؟؟والا منم داغون شدم 

هاااا خیلییی متعصبه رو استقلال حتی نرفت تسویه کنه اه در بساط نداریم برا بازی😂

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

با منم خیلی از این کارا میکنن🤦🏻‍♂️😂😂😂

😂😂خیییلی بدم میاد اینجوری

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
منم لغو میزنم بعد یروز بخدا خصوصیم در حال انفجار بود😂😂😂

من فضولیم گل میکنه ببینم چیکارم دارن نمیتونم جلو خودمو بگیرم ولی درخواست قبول کنم بعد یکی دو ساعت لغو میزنم رو مخه در خواست بدن و هیچی نگن🥴🥴🥴

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤