بچه ها یه سوال آیا ادم یه بار فقط عاشق میشه نظرتون چون من از یکی خوشم میاد و تا حالا از هیچ کس این قدر خوشم نمیومده آدم خیلی مثلا تاپی به اطلاح ولی خوب از نظر من عالیه یکی بهم گفت چون از بچگی میشناختی و اولین دختری بوده که ارتباط داشتی این جوریه نظرتون کلا تعریفتون از عشق چیه
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
دوستان تو تلگرام کانال مذهبی دارم ممنون میشم اگه حمایت کنین @mahdaviat_313_mahdi اجرتون با امام زمان عج 😊چـادری اگر هستم،لباس های قشنگ هم دارم،غروب جمعه اگر دلم میگیرد،شادی ها و دیوونه بازیای دخترونه ام سرجایش است،سر سجاده اگر گریه میکنم!گاهی هم از ته دل میخندم شایدجایم بهشت نباشد!اما چادر من بهشت من است 🥰خدایا دوستت دارم💕💕
نه نمی دونه خانوادگی مذهبیم کاری به دوست بودن نداریم و این جور چیزا
خب نسبت بهش چه حسی داری؟ درموردش چجوری فکر میکنی ک حس کردی عاشقشی یا دوسش داری؟
دوستان تو تلگرام کانال مذهبی دارم ممنون میشم اگه حمایت کنین @mahdaviat_313_mahdi اجرتون با امام زمان عج 😊چـادری اگر هستم،لباس های قشنگ هم دارم،غروب جمعه اگر دلم میگیرد،شادی ها و دیوونه بازیای دخترونه ام سرجایش است،سر سجاده اگر گریه میکنم!گاهی هم از ته دل میخندم شایدجایم بهشت نباشد!اما چادر من بهشت من است 🥰خدایا دوستت دارم💕💕
چون نسبت به هیچ کس حتی به اصطلاح خوشگل ترین دخترا هم با اخلاق ترین هام اونو بیشتر می خوام
دلتنگش میشی یا بهش فکرم میکنی؟
چون علایم عشق و وابستگی مثه همه