2777
2789
عنوان

عاشقی

308 بازدید | 20 پست

بچه ها یه سوال آیا ادم یه بار فقط عاشق میشه نظرتون چون من از یکی خوشم میاد و تا حالا از هیچ کس این قدر خوشم نمیومده آدم خیلی مثلا تاپی به اطلاح ولی خوب از نظر من عالیه یکی بهم گفت چون از بچگی میشناختی و اولین دختری بوده که ارتباط داشتی این جوریه نظرتون کلا تعریفتون از عشق چیه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عاشقی دوطرفه بقدری لذت داره ک بعد صدسالم بشه باززم ی روزی یادش میکنی

عاشقی دوطرفه ختم ب ازدواج میشه یادکردن نمیخواددیگه

مادرشدن یعنی قلبت بیرون ازسینت بتپه یعنی بخشی ازوجودت  جداازخودت زندگی کنه 
ن همیشه نمیشه دو طرف بخان اما خدا نخاد نمیشع

پس وقتی خدانخواسته بهتره فراموش شع ن اینکه یادت بیفته شیرینیش زندگی الانتو خراب کنه

مادرشدن یعنی قلبت بیرون ازسینت بتپه یعنی بخشی ازوجودت  جداازخودت زندگی کنه 

دختری ک میگی میدونه ک دوسش داری؟ 

چند وقته باهم در ارتباطین؟

چه احساسی نسبت بهش داری؟

دوستان تو تلگرام کانال مذهبی دارم ممنون میشم اگه حمایت کنین @mahdaviat_313_mahdi           اجرتون با امام زمان عج 😊چـادری اگر هستم،لباس های قشنگ هم دارم،غروب جمعه اگر دلم میگیرد،شادی ها و دیوونه بازیای دخترونه ام سرجایش است،سر سجاده اگر گریه میکنم!گاهی هم از ته دل میخندم شایدجایم بهشت نباشد!اما چادر من بهشت من است 🥰خدایا دوستت دارم💕💕
نه نمی دونه خانوادگی مذهبیم کاری به دوست بودن نداریم و این جور چیزا

خب نسبت بهش چه حسی داری؟ درموردش چجوری فکر میکنی ک حس کردی عاشقشی یا دوسش داری؟

دوستان تو تلگرام کانال مذهبی دارم ممنون میشم اگه حمایت کنین @mahdaviat_313_mahdi           اجرتون با امام زمان عج 😊چـادری اگر هستم،لباس های قشنگ هم دارم،غروب جمعه اگر دلم میگیرد،شادی ها و دیوونه بازیای دخترونه ام سرجایش است،سر سجاده اگر گریه میکنم!گاهی هم از ته دل میخندم شایدجایم بهشت نباشد!اما چادر من بهشت من است 🥰خدایا دوستت دارم💕💕
خب نسبت بهش چه حسی داری؟ درموردش چجوری فکر میکنی ک حس کردی عاشقشی یا دوسش داری؟

چون نسبت به هیچ کس حتی به اصطلاح خوشگل ترین دخترا هم با اخلاق ترین هام اونو بیشتر می خوام 

چون نسبت به هیچ کس حتی به اصطلاح خوشگل ترین دخترا هم با اخلاق ترین هام اونو بیشتر می خوام 

دلتنگش میشی یا بهش فکرم میکنی؟

چون علایم عشق و وابستگی مثه همه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز