2777
2789
عنوان

عاشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 20 پست

بنظرم عشق یه باره.

دفعات بعدی علاقست

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وابسته نیستیم چون بعصی وقتا ممکنه ۳ ۴ ماه نبینمش ولی خب فکر میکنم راستش دلتنگی نه 

مگه میشه عاشق باشی و دلتنگش نباشی؟!

من روزی کمتر از ۲۰ دفعه بهش فک نمیکنم و از دلتنگی ثانیه شماری میکنم

نمیدونم...شاید حست بهش ی علاقه سطحی باشه

دوستان تو تلگرام کانال مذهبی دارم ممنون میشم اگه حمایت کنین @mahdaviat_313_mahdi           اجرتون با امام زمان عج 😊چـادری اگر هستم،لباس های قشنگ هم دارم،غروب جمعه اگر دلم میگیرد،شادی ها و دیوونه بازیای دخترونه ام سرجایش است،سر سجاده اگر گریه میکنم!گاهی هم از ته دل میخندم شایدجایم بهشت نباشد!اما چادر من بهشت من است 🥰خدایا دوستت دارم💕💕
مگه میشه عاشق باشی و دلتنگش نباشی؟! من روزی کمتر از ۲۰ دفعه بهش فک نمیکنم و از دلتنگی ثانیه شماری م ...

بهش فک میکنم ولی اگه تو خونه اقوام هم ببینمش خانما همش تو آشپز خونه حرف میزنن در کل اصلا مثل اینگه نیست منم نسبت به اون خجالتیم اصلا نمی تونم نگاش کنم

بهش فک میکنم ولی اگه تو خونه اقوام هم ببینمش خانما همش تو آشپز خونه حرف میزنن در کل اصلا مثل اینگه ن ...

ی چیزی میگم به دلت نگیر واقعیته

ولی پسرا تا سن ۲۶.۷ سال کشکی عاشق میشن

یعنی طبیعتشون اینجوریه .واسه همین به هر حسی ک نسبت به هرکسی پیدا میکنی فعلا روش اسم عشق رو نزار .چون پسرا از لحاظ احساسی دیر پخته میشن

ولی اگه واقعا حس میکنی ک دوسش داری و حست نسبت بهش کشکی نیس بهتره ک بهش بگی، و خودتو از بلاتکلیفی دربیاری 

اونوقت بهتر متوجه میشی ک اسم حسی ک بهش داری چیه؟!

دوستان تو تلگرام کانال مذهبی دارم ممنون میشم اگه حمایت کنین @mahdaviat_313_mahdi           اجرتون با امام زمان عج 😊چـادری اگر هستم،لباس های قشنگ هم دارم،غروب جمعه اگر دلم میگیرد،شادی ها و دیوونه بازیای دخترونه ام سرجایش است،سر سجاده اگر گریه میکنم!گاهی هم از ته دل میخندم شایدجایم بهشت نباشد!اما چادر من بهشت من است 🥰خدایا دوستت دارم💕💕
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز