2821
2789
عنوان

انلاینه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 84 پست
ایشالا به مراد دلت میرسی و نا امید نمیشی

فدات خانومی،همین ک بفهمم تو حسرتمه و پشیمون دلم اروم میگیره

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چند سالته ؟  چند سال دیگه به حال امشبمون میخندیم

اره میرم تاپیک قبلیام میبینم الان خیییلی بهتره حالم

انشاا...سال بغد این موقع دلمون خیییلی ارومه،

من۲۷م

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

آره بعد کات پاک نمی کنن از سر کنجکاوی و فضولی فکر کنم باشه شماره رو نگه میدارن، یا اینکه بعدا تنها ش ...

شایدم ولی من پاک میکنم 😂

ولی خب تا یکماه قابل قبوله برگشت طرف نیومد به هیچ وجه قابل قبول نیست😐

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
انشالله بهترینا واست رقم بخوره 

توام همینطور عزیزجان🌹

خب میگه همکلاسیم بوده،یا همکارم یا با اسم آقا ذخیره میکنه،البت قبلا با اسم فامیل خودم داشت

خب پروفایل دخترونه بزار😁بزار زنش بفهمه بحثشون بشه

شایدم ولی من پاک میکنم 😂 ولی خب تا یکماه قابل قبوله برگشت طرف نیومد به هیچ وجه قابل قبول نیست😐

آره منم پاک کردم از همه جا که بدونه و هیچوقت برنگرده کسی که رفت رو دیگه هیچوقت اجازه برگشت بهش ندین

آره منم پاک کردم از همه جا که بدونه و هیچوقت برنگرده کسی که رفت رو دیگه هیچوقت اجازه برگشت بهش ندین

پارسال بعد یکماه برگشت ولی ایندفعه دلم تنگ شده ولی خب از طرفم دیگه نمیخوام برگردم ب اون رابطه ولی خب😔💔

خب پروفایل دخترونه بزار😁بزار زنش بفهمه بحثشون بشه

دخترونه ست،دختره نمیدونم چجوریه ،فک کن بیوی واتس اپ این نامرده ی جمله عاشقانه ست درمورد شکست عشقی،جالبه برام هنوز پاک نکرده ،دختره نمیگه این یعنی چی🤔

پارسال بعد یکماه برگشت ولی ایندفعه دلم تنگ شده ولی خب از طرفم دیگه نمیخوام برگردم ب اون رابطه ولی خب ...

وقتی مرتب برن و برگردن و ما قبول کنیم بی ارزش میسیم تو چشمشون و فکر میکنن همیشه هست و هر رفتاری میکنن

دخترونه ست،دختره نمیدونم چجوریه ،فک کن بیوی واتس اپ این نامرده ی جمله عاشقانه ست درمورد شکست عشقی،جا ...

شاید دختره از اوناس که براش مهم نیست خودشم تو عشق و حال خودشه🙁

وقتی مرتب برن و برگردن و ما قبول کنیم بی ارزش میسیم تو چشمشون و فکر میکنن همیشه هست و هر رفتاری میکن ...

اره ایندفعه فقط دوس دارم برگرده که ضایعش کنم بگم با این شرایط میمونی بمون نمیمونی برو

شاید دختره از اوناس که براش مهم نیست خودشم تو عشق و حال خودشه🙁

فک نمیکنم،ی عکس دونفره گذاشته بود پروفایلش،خیلی خوش بودن،تو بغل هم،انگار ن انگار ی هفته قبلش بامن چت میکرد😔