2777
2789

سلام دوستان 

من ب صورت خلاصه وار میگم 

من امسال کنکوری ام و دارم تلاش خودمو میکنم برای پزشکی 

از اون طرف هم ۲۰ روزه استخدام شدم و صبحها از ۶ونیم ۷ صبح سرکارهستم تا ساعت۲ونیم

عصرها هم بچه داری(دوقلو) میکنم تا ۹شب 

این ۲۰ روزی ک دارم میرم سرکار ساعات مطالعه ام فقط همون ۳یا۴ساعت شب هستش و من از بی خوابی دارم منفجر میشم

از اونور چون دقیق اطلاعی از حقوق ندارم چون باید بابرنامه پیش برم صبحها ک نیستم بچه هامو خواهرای شوهرم یا مادرشوهرم میگیرن تو این ۲۰ روز پیر شدم پیییییر فکر نمیکردم انقدر عاصیم کنن خانواده همسری 

دستشون درد نکنه زحمت بچه هامو میکشن اما خب سر بچه هام یه روز ک اونجا بودم و خسته بودم و دراز کشیده بودم داد میزدن و دختر خواهرشوهرم ۳شب پیش اینجا بود بچم خوابش میومد وبعد دخترخواهرشوهرم بجای اینکه بخوابونتش دیدم کمرشو نیشگون گرفت و داد بچم رفت بالا تر ولی بهش هیچی نگفتم و اونم فهمید ک فهمیدم معذرت خواهی کرد تا اینکه شوهرم دیشب گفت دیده ک سر بچه هام داد میزنه 

خسته ام از این وضعیت هم نمیتونم کارمو کنار بذارم چون استخدام شدم 

هم درسمو نمیتونم بیخیال شم چون برنامه ریزی کردم 

هم از وقتی این موضوعات رو دیدم حساسیتم ب بچه هام زیاد شده (امروز ب خانواده همسرم گفتم قضیه ها رو اونام گفتن تو یه چیز و گنده میکنی و ...)

برای پرستار گرفتن هم خداییش همه جا خیلی بی رویه بالا میگن قیمتو 

مهد هم چون دوقلو هستن نفری ۳۵۰۰ 

خب من هرچی کار میکنم باید بدم مهد

الان من چ خاکی بر سر بریزم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دلم برای بچه هام میسوزه 

وقتی دختر عمه و عمه و مادرجونشون اینجوری رفتار میکنن باهاشون از یه پرستار ک میخواد بیاد مراقبشون چ انتظاری میشه داشت 

خیلی دلهره دارم 

اگه از اصفهان کسی رو میشناسین ک دلسوز باشه و درحد ۱۵۰۰تا ۱۷۰۰ حقوق میتونه  هرروز صبح تا ۳ظهر بیاد بهم معرفی کنین 

هم خدا رو میخوای هم خرما رو

خانواده شوهرت ک از پوست خونشونن وقتی اینجور رفتار میکنن از غریبه چه انتظاری داری آخههه

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

تو ک استخدامی دیگه کنکور دادنت چیه🤔

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما همه کار رو میخوای باهم انجام بدی خب نمیشه!

اگه خانواده خودت میتونن ازشون کمک بگیر، اگر هم مشکلت همین یکی دوماهه که حقوقتو بده برای مهد ارزششو داره

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

هندونه زیاد برداشتی با یه دست. اولویت بندی کن چندتاش و زمین بزار. من بودم بچه هام اولویت اولم بودن. یا با گرفتن پرستار و نصب دوربین متصل به گوشی (حتی اگه همه حقوقم پاش میرفت)یا انصراف از کار یا تحصیل

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

حداقل یکیشو باید بیخیال بشی

یا شغلت

یا بچه ها و شوهر

یا درس

با ۳ ۴ ساعت درس خوندن نمیشه

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

شغلت چیه؟ چرا میخوای پزشکی بخونی؟ مسند راه قریب رو دیدی؟

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
عزیزم شما همه کار رو میخوای باهم انجام بدی خب نمیشه! اگه خانواده خودت میتونن ازشون کمک بگیر، اگر هم ...

درضمن شما یعنی کلا وقتی خواستی استخدام بشی اصلا به نگهداری بچه هات فکر نکردی!؟

خیلی طبیعیه که دختر خواهرشوهرت نخواد هرروز مادرش وقتشو برای بچه دیگران بذاره

هیچ بچه ای اینو نمیخواد عزیزم، منم از اینکه مادرم نوه خواهرشو چند ماه نگهداشت تا مادر بچه بره ترفی بگیره هنوز ناراحتم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
میخوام مدرکم بالاتر باشه ک ۴روز دیگه پیش خودم سرافراز باشم  

اوکی

ولی بعید میدونم پیش بچه هاتم سرافراز باشی حداقل میتونی صبر کنی یکم بزرگتر بشن بعد

مادری نا سلامتی نه پرستار نه مادر بزرگ نه عمه برا اون بچه ها مادر نمیشه🤷‍♀️😕

هندونه زیاد برداشتی با یه دست. اولویت بندی کن چندتاش و زمین بزار. من بودم بچه هام اولویت اولم بودن. ...

بچه هام اولویت من هستن اما خب ۲سال تو خونه بودم و وقتی میبینم حقوق همسرم کفاف خرج زندگی و بچه هامو نمیده و درحسرت یه لباس خریدن برای بچه هام بودم خب عقل حکم میکرد دوباره برم سرکار 

چ میشه کرد خواهر همه شانس دارن منم شانسم تو ... خوابیده 

همه نوکری نوه هاشونو میکنن ب من ک رسیدن همه خسته ان اینم اقباله من دارم؟