2789
عنوان

بی بی چک +عکس🚫🚫🚫🚫🚫

160 بازدید | 3 پست

خانوما من 0معه هفته پیش یه لک قهوه ای خیلیییی روشن رو شرتم دیدم و دیگر تموم شد البته همراه با دردا پریودی و سینه درد ایناها 

خلاصه دوشنبه موعدم بود ک نشدم 

تااا دیروز ظهری که بی بی گذاشتم (شماره اول تو عکس) همون اول هاله افتاد ولی کمرنگ تر تا یه ربع پررنگتر شد وشد اون ک تو عکسه و از نزدیک واضح تره 

خلاصه گفتم فردا صبح با ادرار اول صبح بزارم 

گذاشتم صبحی اول ک گذاشتم هیچ هاله ای نداشت هیچی سریع گفتم خرابه یکی دیگه بزارم دوتا باهم گذاشتم

خلاصه دیدم اونم هاله ننداخت همون موقعش 

گفتم ولش گذاشتم رو میز تی وی سریع رفتیم عید فطری بیرون 

تا عصری اومدم دیدم هاله افتاده دومیش واضح ولی سومی خیلییی خیلیی کمرنگ ک دیگ به زور دیده میشه 

خلاصه ولی همون ظهری پریودم شدم 

ینی چی پس 

گیج شدم خدایی 😐😑😑

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینا ک هاله نیست عزیزم. خط تبخیر بی بی چک و احتمال بالا بی بی چکت مارک مدیکور آشغاله. 

هاله باید زیر 5ذقیقه بیوفته

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️