2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 83 پست
اداب معاشرته و به نظر من هم مهمه. من تعارف میکنم اما مادرشوهرم هم میدونه نباید بشینه! 😅برای کسی که ...

به نظر من آدم بخواد جلو ماشین پسرش بشینه هیچ اشکالی نداره

مگه مادرشوهر بیچاره هر روز همراهشونه

خیلی بده که خانوما عین ماشین ندیده ها و شوهر ندیده ها بچسبن له صندلی حلو و براش بلوا به پا کنن

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فرق گذاشتن 😐اگر از فرق گذاشتن بگم میری مادرشوهرت رو رو سرت میذاری، خودت رو درگیر حاشیه ها نکن 

نه عشقم این یه گوششه.وگرنه من عروسی کردم بی دلیل مادرشوهرم توجمع گفت تو حرف نزن کسی باهات حرف نمیزنه.وسه سال رفت برا خودش و بچم۴ ماهش بود تازه یادش افتاد پسر و عروسیم داره

به نظر من آدم بخواد جلو ماشین پسرش بشینه هیچ اشکالی نداره مگه مادرشوهر بیچاره هر روز همراهشونه خیل ...

بلوایی به پا نکردم حتی به همسرمم چیزی نگفتم فقط تو دلم برا فرق گذاشتنش ناراحت میشم

به نظر من آدم بخواد جلو ماشین پسرش بشینه هیچ اشکالی نداره مگه مادرشوهر بیچاره هر روز همراهشونه خیل ...

به نظر من هم ادم با شعور و‌با شخصیت مثل عقده ای ها نمیپره جلو بشینه اونم تو‌ماشین کس دیگه ای! ماشین مال زن و‌ شوهره نه شوهر و مادرشوهر!  هر زنی کنار شوهر خودش باید بشینه! من که هیچ  وقت پدر و‌مادرم اگه سوار ماشین برادرم بشند و‌خانومش هم باشه جلو‌نمیشینند!

نه عشقم این یه گوششه.وگرنه من عروسی کردم بی دلیل مادرشوهرم توجمع گفت تو حرف نزن کسی باهات حرف نمیزنه ...

بیخیل گلم حالا بعضیام میگن مادرشوهرم زیاد میاد یعنی داره دخالت میکنه ,چرا انقدر اعصابتو خورد میکنی

به نظر من هم ادم با شعور و‌با شخصیت مثل عقده ای ها نمیپره جلو بشینه اونم تو‌ماشین کس دیگه ای! ماشین ...

بخدا پدرومادر منم همینن برا همین من برام عجیبه حرکت مادر شوهرم.تازه اونقدرم پررونیستم که دفعه ی بعد خودم برم جلو بشینم.

به نظر من هم ادم با شعور و‌با شخصیت مثل عقده ای ها نمیپره جلو بشینه اونم تو‌ماشین کس دیگه ای! ماشین ...

فکر میکنم شما برای جایگاه مادر ارزش و احترام خاصی قائل نیستین

مادرشوهر من سالی یک بار سوار ماشینمون میشه مثلا منی که هر روز جلو میشینم سالی یک بار یا اصلا سالی ده بار مادزشوهرم جلو بشینه آیا ار ارزش و شخصیت من کم میشه؟😐😐😐😐😐چه حرفا میزنین آدم شاخ درمیاره

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
نه عشقم این یه گوششه.وگرنه من عروسی کردم بی دلیل مادرشوهرم توجمع گفت تو حرف نزن کسی باهات حرف نمیزنه ...

ماعقدیم مادرشوهرم اون روز تلویزیونوداشتم نگاه میکردم خاموش کردگفتم لابدمیخوادبخوابه بعد۳ساعت توگوشی بود شامپو و نرم کننده قایم میکنه دیشب با شوهرم بحثم شد نمیدونم چرا به اون برخورده امروز کلا دو کلمه باهام حرف زد من کاری به کارش ندارم ولی اون وجودش هم مایه ی عذابه به خدایه هفتس مریضه همه کارای خونه رو هم دارم میکنم حالا هی همه بگن بزرگتره احترام بزار خسته شدم دیگه

عضوگروه رزنارنجی وزن شروع79وزن هدف۷۰من موفق میشوم

ببین عزیزم هر جایی ی رسمی داره.شاید این رسم یا فرهنگ غلط باشه.مثلا تو شهر ما مرد جلو میشینه هر چند اون خانومی ک همراشونه بزرگتر باشه از اون اقا.میدونم ک اشتباهه این فرهنگا اما خب چ کنیم ک هس.یا مثلا اگر ی مادری عقب بشینه و عروس جلو پشت سر پسر حرف درمیارن ک مادرشو عقب نشونده و فلان 

بیخیل گلم حالا بعضیام میگن مادرشوهرم زیاد میاد یعنی داره دخالت میکنه ,چرا انقدر اعصابتو خورد میکنی

دوسش داشتم اخه من نامزدیم سرکارمیرفتم یه جمعه که میخواستم برم خونه ی نامزدم کل روزو براشون خونه رو تمیز میکردم بخدا یه بارم مادرشوهرم غذانمیزاشت میگفت تو برو یه چی درست کن ولی بازم برام مهم نبود با اینکه دختر از من بزرگتر و مجرد توخونشون بود که حتی یه لیوان جابه جا نمیکرد

دوسش داشتم اخه من نامزدیم سرکارمیرفتم یه جمعه که میخواستم برم خونه ی نامزدم کل روزو براشون خونه رو ت ...

منم همینو میگم هییییچ کس نباید آرامش ذهنتو ازت بگیره هرکاری هم میکنه بکنه یجوری رفتار کن که ذهنت اروم بمونه ,مهم کارای اون یا دید و علاقه اون نیست مهم خودتی