2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 83 پست
اون ادب زمان ناصرالدین شاه نرحوم بود! شاپر حکم نیکنه زن کنار سوهرش بشینه و‌نادرشوهر مثل قاشق نشسته ن ...

والا صندلی جلو و عقب هیچ فرقی نداره که انقدر سرش جنگ دارین

اصلا موضوعی نیست که آدم بخواد ذهنشو مشغولش کنه

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
چقد بدم میاد از این رفتارا خز ..خب اوسگول بشین مثل ادم دیگ عروستم مثل دخترت اخه چ فرقی داره 

اخه چند بار گفتم بشین فقط در حد طارف زدن نشسته بود بعدش دیگه خودش میره سریع جلو میشینه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همیشه با ماشین شماست؟؟ شما اکثرا خودتون دوتایید دیگه حالا یه وقت اونم میاد اشکال نداره بزار بشینه چه فرقی 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
والا صندلی جلو و عقب هیچ فرقی نداره که انقدر سرش جنگ دارین اصلا موضوعی نیست که آدم بخواد ذهنشو مشغو ...

اداب معاشرته و به نظر من هم مهمه. من تعارف میکنم اما مادرشوهرم هم میدونه نباید بشینه! 😅برای کسی که شعور نداره ادم باید طرف رو‌متوجه کنه! 

بیخیال ذهنتو درگیر نکن الکی من خودم معذب میشم اگه جلو بشینم و مادرشوهرم پشت ,اصلا قشنگ نیست بنظرم

در ضمن شاید کنار دامادش راحت نیست بالاخره با پسرش راحت تره 

در کل همه چیزو به فال نیک بگیر و رد شو

فرقشون اینه که از شوهر من بدشون میادو دامادشون عزیزه براشون

اتفاقا چون با شما راحت تره خودمونی میدونه جلو میشینه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
نه عزیزم از من متنفره مادر شوهرم 

ولش کن بابا متنفر باشه ...خدا آدم رو بخواد ، مادرشوهر منم معلومه دوسم نداره ولی اصلا مهم نیست ...خب هرچقدر هم عروس خوب باشه بازم با دختر فرق میکنه عزیزم ،

هیچ دومادی پسر خود ادم نمیشه هیچ عروسی هم دختر خود آدم نمیشه هر چقدر هم عالی باشن ....

شمام واسه ارامش خودت ولش کن هرکسی یه اخلاقی داره دیگه