2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 83 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو زودتر برو جلو الکی بهش تعارف کن

مادرشوهر من میاد در شاگرد باز میکنه پرتت میکنه پایین

حتی اگر از اول جلو بوده باشی

مثلا من و همسرم از خونه بریم در خونه اونا دنبالش

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد

والا نمیدونم جلو نشستن چه خوشی داره اما شما کوتا بیا و احترام بزرگترتو نگه دار 

من که خودم روم نمیشه موقعی که مادرشوهرم هست برم جلو ...حتما بهش تعارف میکنم

صلواتی برای ظهور

من همیشه با عزت خودم میرم پشت میشینم ...خدایی هم همه جا شنیدم گفته ...کلا هر کس قرار باشه بزرگتر بشینه تو ماشین ما خودم پشت میشینم یه جور احترامه دیگه ...بزار بشینه عزیزم میدونم میگی حرفش زوره چون در مورد دخترش خودش نمیگه ولی شما به این فکر کن شما بهش احترام بزاری شایسته تره هم برای خودت هم همسرت ، هم مادر شوهرت که سنی ازش گذشته ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
والا نمیدونم جلو نشستن چه خوشی داره اما شما کوتا بیا و احترام بزرگترتو نگه دار  من که خودم روم ...

مگه جلو و عقب فرقی داره؟

اگه جلو نشستن نشونه احترامه چرا مقامات و بزرگا همیشه عقب میشینن؟

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
دراصل باید ایشون جلو بشینه  اوب حکم می کنه

اون ادب زمان ناصرالدین شاه مرحوم بود! شعور حکم میکنه زن کنار سوهرش بشینه و‌نادرشوهر مثل قاشق نشسته نپره اون میون! من وقتی خانوم برادرم باشه و ماشین برادرم حتی پدرم هم جلو نمیشینه! میگند عروس شما بفرما ، جای زن کنار شوهرشه

الان دغدغه شما اینه ؟  همیشه که با مادر همسرتون جایی نمیرین  به حساب بزرگتر بودنش و احتر ...

دغدغم این نیس اخه واقعا امشب با یه بچه منو انداختن پشت و وسط هر طرفم یه خواهر شوهر چاق وسطشون بابچم واقعا اذیت شدم