2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 83 پست
منم فکر میکنم شما مثل عهد عتیق فکر میکنید!  هر کس جایگاهی داره، واقعا مسخره است که احترام به جا ...

از کی تا حالا پدر و مادر شما شدن مظهر ادب و فرهنگ این جامعه؟😑😑😑😑😑😑😑

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از کی تا حالا پدر و مادر شما شدن مظهر ادب و فرهنگ این جامعه؟😑😑😑😑😑😑😑

شما ظاهرا سواد فارسی خوندن رو هم ندارید!😂 بدبخت عروسایی که گیر شما میوفتند 😂😂😂😂لابد باید بیاند کفشای مامانتونم پاک کنن که به مقام والای مادرشوهر!!!! احترام بذارند😂😂😂😂😂

شما ظاهرا سواد فارسی خوندن رو هم ندارید!😂 بدبخت عروسایی که گیر شما میوفتند 😂😂😂😂لابد باید بیاند ...

وای واقعا براتون متاسفم با این ادبیاتتون....کاش پدر مادرتون فقط جلو یا عقب نشستنو بهتون آموزش نمیدادن و رو موارد دیگه هم کار میکردن که مهمتر بود

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
وای مسافرت نرفتیم باهم تاحالا ولی اون دیگه واقعا ادم دوس داره کنارشوهرش باشه و باهم بلند اهنگو بخونه ...

ما هم همینطور تو ماشین میگیم میخندیم وقتی دو تاییم! ما همیشه مادر شوهر و برادر شوهرم باهامون میان منتی نیستا منم واقعا دوسشون دارم با اونا هم بهم خوش میگذره ولی بازم دله دیگه بعضی وقتا دلم میخواد خودم و شوهرم بودیم تو جاده.. 

خوب ادما با هم فرق دارند، اگه سنتی ازدواج کردید که از اول باید سر این مسایل توافق میکردید، اگه غیر س ...

غیر سنتی بود و اینکه زمان دوستیمون مامانش خیلی خوب بود عقد کردیم انگار هووش شدم یه آدم دیگه شد

عضوگروه رزنارنجی وزن شروع79وزن هدف۷۰من موفق میشوم
شما چه جور جهیزیه بردید و‌خونه بازسازی کردید ولی هنوز عقدید؟🤔 دلایل مجبور بودنتون برای خودتونه، برا ...

عقدیم دیگه خونه رو گرفتیم بازسازیش تازه تموم شده جهیزیه رو بردیم هنوزنچیدیم منم اصلا تمایلی به موندن اونجاندارم اصرارهمسرم و یه سری مسائل باعث شد که بمونم و مسافت زیادامروزهم برگشتم خونه خودمون معمولا یه ماه خونه خودمونم یه هفته میرم اونجاگاهی مجبورم بیشتربمونم

عقدیم دیگه خونه رو گرفتیم بازسازیش تازه تموم شده جهیزیه رو بردیم هنوزنچیدیم منم اصلا تمایلی به موندن ...

مجبور شدنی وجود نداره. نمون و برای خودت ارزش قایل شو. واقعیت اینه که ادم بک چهارم ماه هم کسی خونش باشه واقعا کلافه میشه

مجبور شدنی وجود نداره. نمون و برای خودت ارزش قایل شو. واقعیت اینه که ادم بک چهارم ماه هم کسی خونش با ...

درسته حق با شماست منم اومدم خونمون دیگه کلا نمیرم خونش منم برم خونه خودم مث اون رفتارمیکنم به جاش