2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 83 پست
فکر میکنم شما برای جایگاه مادر ارزش و احترام خاصی قائل نیستین مادرشوهر من سالی یک بار سوار ماشینمون ...

انقدر ارزش قائل بودم که با اینکه حتی بعد ۲ سال قهر بودنش رفتیم دیدنش و فرداش فهمیدم باردارم و حتی نگفت اینا دیروز باشیرینی اومدن که تمومش کنیم یه تبریک نگفت و باز باهامون صحبت نکردو زایمان کردم همه بهم زنگ زدن جز مادر شوهرم تا بعد ۴ ماه زنگ زد که بچه رو بیارید ببینم بردم پسرمو دید

چشم عزیزم

فدای تو عزیزم...منم مادر شوهرم اصلا خوب نیست و از قضا دخترش هم عروس ماست ...و هر چی که برای من بد بود برای دخترش خوبه و نتیجه ی محبت و احترام و توجه دامادشه😂😂که از قضا برادر منه ...ولی برای شوهر من خوب نبود عرف نبود زشت و شنیع بود همه ی این محبت و توجه ها😂😂منم عصبی میشدم واقعا رنج میبردم اوایل ...ولی بی احترامی نمی کردم من شایسته ی انسان خوب بودنم و خدا ناظره به اعمالم همه جا ...و نتیجه ی صبر و احترامم رو شوهرم از همه بهتر می بینه و فوق العاده برام ارزش قاعله ...و مادر شوهرم هم خودش میدونه بهم بد کرده و شرمندگیش مونده براش ...بزار آدم بد همیشه شرمنده بشه تا تو یه کاری کنی به خاطر کار بد اون که خدای ناکرده خودت شرمنده بشی ...البته این جمله ی آخر رو کلی گفتم عزیزم ...ایشالا که همیشه سربلند و با عزت زندگی کنی ❤🌹

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ماعقدیم مادرشوهرم اون روز تلویزیونوداشتم نگاه میکردم خاموش کردگفتم لابدمیخوادبخوابه بعد۳ساعت توگوشی ...

فدای سرت بعضیا میگن فقط عروس باید کوتاه بیاد ومادرشوهر هرجور اذیت کنه اشکالی نداره

فدای سرت بعضیا میگن فقط عروس باید کوتاه بیاد ومادرشوهر هرجور اذیت کنه اشکالی نداره

چون موقع خرید خونه یه کمکی کرده داره رسما می ری نه رو سرمون خسته شدم از منت والا عوضش اون روز برگشته میگه خونه رو میخواد بده به پسرکوچیکش همه چیزوفقط واسه اون میخواد

عضوگروه رزنارنجی وزن شروع79وزن هدف۷۰من موفق میشوم

[QUOTE=190371890]چون موقع خرید خونه یه کمکی کرده داره رسما می ری نه رو سرمون خسته شدم از منت والا عوضش اون روز برگشته ...[/QUOTE  بخدا بعضیا نمیدونم چطور دلشون میاد بین اولاد فرق بزارن

من برای مسافت های کوتاه برام مهم نیس اما وقتی میریم یه جای دور واقعا خیلی دلم میخواد پیش شوهرم بشینم☹️ البته مادر شوهرم اگه من برم. جلو. بشینم هیچی نمیگه ولی من همیشه از رو ادب میرم پشت میشینم چون واقعا دوسش دارم مثل مادر خودم 💕 اما خب منم جوونم دلم میخواد میریم بیرون یا مسافرت پیش شوهرم بشینم آهنگ. گوش کنیم چایی بخوریم.. اما همیشه تنها میمونم اون پشت😶 باز خوبه شوهرم حواسش بهم هست و از آینه تند تند نگام میکنه وگرنه دق میکردم🙄

من برای مسافت های کوتاه برام مهم نیس اما وقتی میریم یه جای دور واقعا خیلی دلم میخواد پیش شوهرم بشینم ...

وای مسافرت نرفتیم باهم تاحالا ولی اون دیگه واقعا ادم دوس داره کنارشوهرش باشه و باهم بلند اهنگو بخونه و مسخره بازی دربیاره.چون منو شوهرم باهم کلا درحال گفتن و خندیدنیم تو ماشین

فکر میکنم شما برای جایگاه مادر ارزش و احترام خاصی قائل نیستین مادرشوهر من سالی یک بار سوار ماشینمون ...

منم فکر میکنم شما مثل عهد عتیق فکر میکنید!  هر کس جایگاهی داره، واقعا مسخره است که احترام به جایگاه مادر معنیش این باشه که هر وقت مادر هست کنار همسر، ادم همسرش رو نادیده بگیره! به هر صورت اینا چیزهای فرهنکیه، من وقتی رفتار پدر و مادر خودمون با عروسمون رو‌میبینم، یقینا انتظار ندارم مادرشوهر خودم هم مثل قاشق نشسته بیاد حلو بشینه! ایشون میتونه تو ماشین همسرش جلو کنار همسرش بشینه. در هر صورت نیازی نداره من و شما مثل هم فکر کنیم، هر کس با فرهنگ خانواده خودش بزرگ شده.

ماعقدیم مادرشوهرم اون روز تلویزیونوداشتم نگاه میکردم خاموش کردگفتم لابدمیخوادبخوابه بعد۳ساعت توگوشی ...

خوب ببخشید خونه خودشه، اختیار خونش رو‌داره، شمام احترام خودت رو داشته باش و‌کمی برای خودت ارزش قایل باش  نرو ‌اونجا بمون وقتی عقدی

اونکه کارش زشته، اما خوب ادم که میره زیر منت باید عوارضش رو هم قبول کنه😅 

پس چرا پدر مادر من منت نمیزارن جهیزیه دادن در حد عالی هزینه بازسازی خونه ولی پدرمادرهمسرم کلافقط کارشون منته

خوب ببخشید خونه خودشه، اختیار خونش رو‌داره، شمام احترام خودت رو داشته باش و‌کمی برای خودت ارزش قایل ...

من هم دوس ندارم بمونم ولی به دلایلی مجبورم

پس چرا پدر مادر من منت نمیزارن جهیزیه دادن در حد عالی هزینه بازسازی خونه ولی پدرمادرهمسرم کلافقط کار ...

خوب ادما با هم فرق دارند، اگه سنتی ازدواج کردید که از اول باید سر این مسایل توافق میکردید، اگه غیر سنتی هم بوده که اصلا لزومی دداره دو طرف تم پایه و‌هم سطح باشند و‌کمک کنن. 

من هم دوس ندارم بمونم ولی به دلایلی مجبورم

شما چه جور جهیزیه بردید و‌خونه بازسازی کردید ولی هنوز عقدید؟🤔 دلایل مجبور بودنتون برای خودتونه، برای کسی که خونش میمونید و این رفتارو داره نشون میده مزاحمته. ادم خودش باید احترام خودش رو‌نگه داره و‌حایی که احترام نمیبینه نره. من تو کارتون هم شب بخوابم خونه کسی که بام اینجور رفتار میکنه و‌حضورم مزاحمه نمیرم