2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 37 پست
 بعد دست بزن هم داشت خونه رو رهن کرده ب من گفته اجاره 

درسته ما تو زندگیتون نیستیم و خبر نداریم چی میگذره بهت

ولی یه نصیحت خواهرانه از کسی که یه با جدا شده تو دوران نامزدی و دوباره ازدواج کرده بشنو

عزیزم طلاق همیشه بهترین راه نیس زندگی بعده طلاقت صد البته دشوارتر خواهد بود به حرف هیچکس گوش نده بچسب به زندگیت چه فرقی داره خونه رهن باشه یا اجاره به حال تو چه فرقی داره چرا سر چیز های بیخودی زود میرین میگین طلاق بخدا اخر عاقبت نداره این کارا اخرش پشیمونیه

چرا شوهرت رابطه نداشته برا چی زن گرفته یا مشکل جسمی داره یا تو بهش رو نمیدی خواهش میکنم تجدید نظر کن

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درسته ما تو زندگیتون نیستیم و خبر نداریم چی میگذره بهت ولی یه نصیحت خواهرانه از کسی که یه با جدا شد ...

رهن و با اجاره فرقی نداره

ولی دروغگو بودن خیلی بده مسئله اینه

به قصد پرواز تجربه کردم سقوط را
رهن و با اجاره فرقی نداره ولی دروغگو بودن خیلی بده مسئله اینه

درسته دروغ از چیزایه ساده شروع میشه و به بزرگترینش میرسه و اعتماد ادم از بین میره

میگم یعنی دروغ سبب نشه جدا شین از هم چون بعد طلاقم زندگی گل و بلبلی در انتظار هیچکدومتون نیس چه مرد چه زن

اینو از تجربه خودم میگم

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود