2789
عنوان

جهیزیه

1122 بازدید | 37 پست

امروزبابام با مامور رفته شوهرم خانوادش جهیزیه منو نمیدن مامور تا شنبه فرصت داده ک بایدبدن میترسم وسیله هاج ببره جای دیگ کسی تجربه داره؟؟؟؟ من سیاهه امضا داماد ندارم فقط فاکتور فیلم عکس شاهد دارم در ضمن مادرش هم افتاد خونمون منو زد برگه پزشک قانونی گرفتم 😣😣

ای وای من چرا اینجوری اخه

چرا ماهایاد نگرفتیم با خوشی تموم کنیم رابطه هامونو😶😶😶

البته منظورم تو نیستی ها طرف همسرته

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من وسیله هام میحوام 😣خیای منو اذیت کردن اینا الان مادره رفته خودش زده برگه پزشک قانونی گرفته رفته شکایت کرده یکشنبه کلانتری باید بریم 😣 نمیخوام ببینمشون

اره واقعا  😔😔😔 اخه چرا اینشکلی

متاسفم واقعا اون مثلا مادر هست باید صلح بده نکه هیزم بیار😡😡😡😡😡دعواتون سر چی بود با مادرشوهرت

سرچی میخای جداشی

البته اگه خواستی جوابم نده

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

خداکمکت کنه الهی عزیزم برگه سیاهه داماد چی هست؟

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

حواستون باشه ندزدن يوقت

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

من الان میترسم یکشنبه هل کنم موقع حرف زدن تو کلانتری

هیچ هل نکن بزن همشونو جرررررربده

بی بی چکم تاریخ 1404/3/11مثبت شد خدایا شکرررررت خودت حفظش کن برام ....مرسی مامان که اومدی💕

منم خواهرم با مامور رفت ولی با چندتا کارگرو مردای فامیل با بدبختی تونستن بیارن...هرچند ک یه مقداری و برداشتن 

من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم