2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 37 پست
خداکمکت کنه الهی عزیزم برگه سیاهه داماد چی هست؟

تو یه برگه خانواده ی عروس هرچی جهاز دادانو مینویسن بعد داماد پایینشو امضا میکنه

که فردا روزی کار به اینجاها کشید عروس بتونه وسایلشو پس بگیره

به قصد پرواز تجربه کردم سقوط را
متاسفم واقعا اون مثلا مادر هست باید صلح بده نکه هیزم بیار😡😡😡😡😡دعواتون سر چی بود با مادرشوهرت س ...

ماتازه دوماه بود رفتیم خونمون پسزه با نظر مادرش دوتا خونه عوض کرد رفت ساختمون ننش بعد با خودش ور میزف رابطه نمیکرد با من بعد رفته همه جا پر کردن من دخترم در حالی ک برای خودشون بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو یه برگه خانواده ی عروس هرچی جهاز دادانو مینویسن بعد داماد پایینشو امضا میکنه که فردا روزی کار به ...

عه جدی ینی تو خونه اینکارو میکنن یا محضر

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
ماتازه دوماه بود رفتیم خونمون پسزه با نظر مادرش دوتا خونه عوض کرد رفت ساختمون ننش بعد با خودش ور میز ...

سر این جدا میشین؟

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
ماتازه دوماه بود رفتیم خونمون پسزه با نظر مادرش دوتا خونه عوض کرد رفت ساختمون ننش بعد با خودش ور میز ...

چرا؟؟

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
از مادرش شکایت کردم 

اصلا کم نیار هم جهازتو بگیر هم مهریتو هم از مادرش شکایت کن خسته نشی ول کنی داعم پیگیری کن و درکنارش واگذار کن به خدا

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...