امروزبابام با مامور رفته شوهرم خانوادش جهیزیه منو نمیدن مامور تا شنبه فرصت داده ک بایدبدن میترسم وسیله هاج ببره جای دیگ کسی تجربه داره؟؟؟؟ من سیاهه امضا داماد ندارم فقط فاکتور فیلم عکس شاهد دارم در ضمن مادرش هم افتاد خونمون منو زد برگه پزشک قانونی گرفتم 😣😣
چرا ماهایاد نگرفتیم با خوشی تموم کنیم رابطه هامونو😶😶😶
البته منظورم تو نیستی ها طرف همسرته
از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
متاسفم واقعا اون مثلا مادر هست باید صلح بده نکه هیزم بیار😡😡😡😡😡دعواتون سر چی بود با مادرشوهرت
سرچی میخای جداشی
البته اگه خواستی جوابم نده
از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
منم خواهرم با مامور رفت ولی با چندتا کارگرو مردای فامیل با بدبختی تونستن بیارن...هرچند ک یه مقداری و برداشتن
من برای همه ی ارزوهام میجنگم هیچ وقت نا امید نمیشم من میدونم به همه ی خواسته هام میرسم.من خدایی دارم که بی نهایت عاشقشم هرروز با شمردن خوشبختیام وجود خدارو کنارم حس میکنم