2777
2789
الف -بازشناسی (3نمره) ۱- در هر یک از نمونه‌های زیر از چه شگردی برای نوشتن متن استفاده شده است ؟(هرک ...

سوال ۲ درست و غلط

هر س غلط هستش.

سوال ۳  با توجه ب ظاهر ضرب المثل اگر اشپز ها بیش از دوتا شوند، اش شور نمیشود؟

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الف -بازشناسی (3نمره) ۱- در هر یک از نمونه‌های زیر از چه شگردی برای نوشتن متن استفاده شده است ؟(هرک ...

۴ الف ذهنی است، زیرا همه چیز برگرفته از ذهن و تخیل نویسنده است و براساس فکر و قوه تخیل نوشته شده

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

انشا :

همه ی ما خط های موازی را دیده ایم همواره کنار هم هستند، در امتدادم هم حرکت میکنند اما هرگز بهم نمیرسند .عقل و عشق هم مثل همان دو خط موازی هستند.در کنار هم لازمه ی زندگی هستند اما هرگز به هم نمیرسند.

انسان برای اینکه بتواند زندگی خوبی را در پیش داشته باشد.باید هردو فاکتور عقل و عشق را در کنار هم داشته باشد .ما در درون خود هردوی این فاکتور ها را داریم فقط باید توجه کنیم چ زمانی ب حرف عقل‌گوش بسپاریم و چ زمانی عشق و احساس

بارها پیش امده ک درونمان گفتگو یا بحثی بین عقل و عشق پیش امده است.بعضی مواقع عقل برنده ی این بحث است و برخی مواقع عشق

وجود عقل ب ما کمک میکند تا فکر کنیم، تصمیم بگیریم و راه درست را برای هدف انتخاب کنیم.گاهی عقل بر دل و عشق زور میشود مثلا زمانی ک عاشق یک نفر میشویم اما عقل ب ما هشدار میدهد ک او مناسب ما نیست و برای این حرف دلیل می اورد‌.منطقی حرفش را میزند.سعی میکند ما را قانع کند و راه درست را پیش پای ما بگذارد

انشا : همه ی ما خط های موازی را دیده ایم همواره کنار هم هستند، در امتدادم هم حرکت میکنند اما هرگز ب ...

اما دل مثل عقل عمل نمیکند.حرف دل بر پایه و اساس عشق است.عشق  مرغش یک پا دارد.حرف خودش را میزند.وقتی یک نفر را بخواهد خواسته است دیگر

ن مثل  عقل،سعی در قانع کردن دارد و ن منطق سرش میشود فقط حرف،حرف خودش است اگر کسی را بخواهد این دل ،خواسته است دیگر..عشق ک حرف حالیش نمیشود

اما با همه ی بی منطق بودن و لجوج بودن هایش،عشق انقدر ها هم بد نیست

بلکه خوب و سازنده هم هست : سازنده ی انسانیت، محبت،عاشقی و‌دلدادگی

عقل با منطقش و عشق با احساس و عاطفه اش میتواند زندگی ما را بسازد.باید بادبان های  کشتی زندگی را طوری تنظیم کرد ک هردوی انها را شامل شود.ن انقدر احساسی ک دریای دل طوفانی شود و ن انقدر منطقی ک ساحل عقل ب دریای احساس لطمه بزند.پس چ خوب است ک عقل و عشق را با هم کنار هم همچون همان خط های موازی پیش ببریم و زندگی را ب سوی هدف جریان دهیم

اسی انشا نوشتم برات

اف شدی؟😐