2777
2789
الف -بازشناسی (3نمره) ۱- در هر یک از نمونه‌های زیر از چه شگردی برای نوشتن متن استفاده شده است ؟(هرک ...

سوال ۲ درست و غلط

هر س غلط هستش.

سوال ۳  با توجه ب ظاهر ضرب المثل اگر اشپز ها بیش از دوتا شوند، اش شور نمیشود؟

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الف -بازشناسی (3نمره) ۱- در هر یک از نمونه‌های زیر از چه شگردی برای نوشتن متن استفاده شده است ؟(هرک ...

۴ الف ذهنی است، زیرا همه چیز برگرفته از ذهن و تخیل نویسنده است و براساس فکر و قوه تخیل نوشته شده

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

انشا :

همه ی ما خط های موازی را دیده ایم همواره کنار هم هستند، در امتدادم هم حرکت میکنند اما هرگز بهم نمیرسند .عقل و عشق هم مثل همان دو خط موازی هستند.در کنار هم لازمه ی زندگی هستند اما هرگز به هم نمیرسند.

انسان برای اینکه بتواند زندگی خوبی را در پیش داشته باشد.باید هردو فاکتور عقل و عشق را در کنار هم داشته باشد .ما در درون خود هردوی این فاکتور ها را داریم فقط باید توجه کنیم چ زمانی ب حرف عقل‌گوش بسپاریم و چ زمانی عشق و احساس

بارها پیش امده ک درونمان گفتگو یا بحثی بین عقل و عشق پیش امده است.بعضی مواقع عقل برنده ی این بحث است و برخی مواقع عشق

وجود عقل ب ما کمک میکند تا فکر کنیم، تصمیم بگیریم و راه درست را برای هدف انتخاب کنیم.گاهی عقل بر دل و عشق زور میشود مثلا زمانی ک عاشق یک نفر میشویم اما عقل ب ما هشدار میدهد ک او مناسب ما نیست و برای این حرف دلیل می اورد‌.منطقی حرفش را میزند.سعی میکند ما را قانع کند و راه درست را پیش پای ما بگذارد

انشا : همه ی ما خط های موازی را دیده ایم همواره کنار هم هستند، در امتدادم هم حرکت میکنند اما هرگز ب ...

اما دل مثل عقل عمل نمیکند.حرف دل بر پایه و اساس عشق است.عشق  مرغش یک پا دارد.حرف خودش را میزند.وقتی یک نفر را بخواهد خواسته است دیگر

ن مثل  عقل،سعی در قانع کردن دارد و ن منطق سرش میشود فقط حرف،حرف خودش است اگر کسی را بخواهد این دل ،خواسته است دیگر..عشق ک حرف حالیش نمیشود

اما با همه ی بی منطق بودن و لجوج بودن هایش،عشق انقدر ها هم بد نیست

بلکه خوب و سازنده هم هست : سازنده ی انسانیت، محبت،عاشقی و‌دلدادگی

عقل با منطقش و عشق با احساس و عاطفه اش میتواند زندگی ما را بسازد.باید بادبان های  کشتی زندگی را طوری تنظیم کرد ک هردوی انها را شامل شود.ن انقدر احساسی ک دریای دل طوفانی شود و ن انقدر منطقی ک ساحل عقل ب دریای احساس لطمه بزند.پس چ خوب است ک عقل و عشق را با هم کنار هم همچون همان خط های موازی پیش ببریم و زندگی را ب سوی هدف جریان دهیم

اسی انشا نوشتم برات

اف شدی؟😐