2821
2789
عنوان

اقدام

273 بازدید | 33 پست

سلام دوستان من روز ١٣ پري فوليكول خوب داشتم دكتر آمپول اچ سي جي داد گفت فردا صبح بزن يعني روز ١٤ و سه شب اقدام كن پشت سرهم

حالا الان روز ٢١ پري هستم و كمردرد شديد و گرفتگي شكم دارم

انگار اجزاي داخل شكم رو دارن فشار ميدن 

به نظرتون بخاطر آمپوله؟؟؟

كسي اگه تجربه داره كمكم كنه ممنون ميشم

اره بابا عوارض داره لامصب من میزنم تخمدون و کمر درد میکشه منو

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما چندماهه ميزني؟

من برا ای یو ای زدم 

۹ اردیبهشت امروزم تست زدم ی کوچولو هاله افتاد بی بی چکم دکتر چهار روز دیگ آزمایش نوشته نمیدونم والا حامله شدم یا نشدم ای خدا😔

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
من برا ای یو ای زدم  ۹ اردیبهشت امروزم تست زدم ی کوچولو هاله افتاد بی بی چکم دکتر چهار روز دیگ ...

انشاءالله که بارداری

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من

منم کمرم و زیر دلم پوکیده

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
من برا ای یو ای زدم  ۹ اردیبهشت امروزم تست زدم ی کوچولو هاله افتاد بی بی چکم دکتر چهار روز دیگ ...

مشکلت چی بود که ای یو ای کردی؟ منم نوبت دارم باید برم. واینکه اگه باردار بودی میشه بهم بگی حداقل یکم امیدوار شم

منم که زدم خیلی کمر درد شدم تا پایان زمان عادتم بعد عادتم ۱۰ رو عقب افتاد منم خوشحال که باردار شدم بعد یه لک کوچیک دیدم ترسیدم سقط بشه رفتم سنو گفت خانم کیسته حامله نیستی چندتام تست قبلش گذاشته بودم مثیت کاذب بود.یه ماه ال دی خوردم کیست برطرف شد حالا از این ماه روز از نو روزی از نو

خدایا شکرت

والا من همین شرایط شما رو دارم تقریبا. یعنی روز ۱۴سونو رفتم فولی داشتم و آمپول دوتا زدم. و روز ۱۵ و ۱۶ رفتم اقدام. امروز روز ۱۸ سیکل هیچ علائمی ندارم  .نمیدونم تا چند روز دیگه علائمی باشه یا ن. البته گاهی سمت چپم یعنی سمتی ک فولی دلشتم یه کوچولو تیر میکشه ک این علامت رو هم قبلنا وسطای سیکل همیشه داشتم 

برا همین فعلا دلخوش نیستم

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

منم که زدم خیلی کمر درد شدم تا پایان زمان عادتم بعد عادتم ۱۰ رو عقب افتاد منم خوشحال که باردار شدم ب ...

فقط امپول زدی؟ قبلش قرص نخوردی مثل لتروزول یا متفورمین؟ فولیکولات بالغ بود امپول زدی؟ 

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
2824
2823
2791
2779
2792