2821
2789
عنوان

اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 33 پست
منم چند منم چندین ماه اقدامم و نتیجه نگرفتم. تازه سنم هم یه ماه دیگه میشه ۳۱ سال. تو فامیل همه کوچکت ...

دقيقااااا شرايط و سن من هم مثل شماست

خيلي بعضي اوقات نااميد ميشم ولي فقط اميدم اول به خدا و بعد اصلاح سبك زندگيه كه ٢-٣ ماهه شروع كردم و بدون دارو به موقع پريود ميشم

نه من همیشه فولیکول ضعیف داشتم بعد اون ماه دیگه قطعی رفتم دکتر که دارو بده برا فولیکولام سنو که نوشت ...

رفع شده کیستت!؟ 

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم این ماه که سنو دادم گفتن برطرف شده

خداروشکر

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
2824
2823
2791
2779
2792