2821
2789
عنوان

اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 33 پست
منم که زدم خیلی کمر درد شدم تا پایان زمان عادتم بعد عادتم ۱۰ رو عقب افتاد منم خوشحال که باردار شدم ب ...

چرا وقتی آمپول آزاد سازی میدن بازم کیست میشه. شما سایز فولی چند بود و چندم سیکل امپول زدی؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

فقط امپول زدی؟ قبلش قرص نخوردی مثل لتروزول یا متفورمین؟ فولیکولات بالغ بود امپول زدی؟ 

نه من همیشه فولیکول ضعیف داشتم بعد اون ماه دیگه قطعی رفتم دکتر که دارو بده برا فولیکولام سنو که نوشت گفت یه ۲۱ و یه ۱۹ و یه ۲۳ داره همون روز امپول نوشت و گفت از فردا یه شب درمیون اقدام کن که دیگه سنو بعدی که رفتم گفت کیست داری

خدایا شکرت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید استارتر جانیعنی شما بلافاصله بعد آمپول کمردرد داشتین یا چند روز بعدش؟ چطور من ۴ روزه زدم هیچ دردی ندارم خدایا

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

من روز ۱۲ عادتم بود یه فولی ۲۱ و ۲۳ و ۱۹ داشتم .

حالا من با فولی ۲۵روز ۱۴زدم.خدا کنه کیست نشه

والا من همین شرایط شما رو دارم تقریبا. یعنی روز ۱۴سونو رفتم فولی داشتم و آمپول دوتا زدم. و روز ۱۵ و ...

منم اصلا دلخوش نيستم مطمئنم نميشم ولي خب ناراحت هم هستم😔😔

واقعا یعنی با امپولم ازاد نشد 

نه من خوش خیال که حتما حامله ام.جالبه تست هم گداشتم مثبت بود بعد دکتر گفت کیست باعث مثبت کاذب شده حتی بخاطر اطمینان ازمایش بارداری هم نوشت که منفی بود

خدایا شکرت
منم اصلا دلخوش نيستم مطمئنم نميشم ولي خب ناراحت هم هستم😔😔

منم خیلی ناراحتم و چهار روزه همه فکرم همین مساله اس.چه میشه کرد انگار باید خدا هم برامون بخواد. چون اینقد بارداری های معجزه شنیدم ک میگم علاوه بر تلاش ما خدا هم باید بخواد

من تقريبا ٨-٩ روز پيش آمپول زدم

ان شاءالله خدا برامون بخواد و نتیجه بگیریم عزیزم.قسمت همه منتظرا ان شاءالله 

منم ١٣ ماهه اقدامم ديگه خيلي نااميدم

منم چند منم چندین ماه اقدامم و نتیجه نگرفتم. تازه سنم هم یه ماه دیگه میشه ۳۱ سال. تو فامیل همه کوچکتر از من بچه دارن. چه کنم لابد قسمتم همینه دیر ازدواج کنم و دیر بچه دار بشم و..

2824
2823
2791
2779
2792