2777
2789
عنوان

تبعیض جنسی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 216 پست
الانم خانوما کار میکنن خب مگه اون اقا خرج عروسی میده،خانوم جهیزیه نمیده؟ولی من خودمم با مهریه موافق ...

جهیزیه قانون شرع نیست،اداب دست و پاگیر و سنت کشوره،من فقط یه یخچال و‌ فریزر رو از پدر و مادرگرفتم،همسرم معتقد بود تهیه ی اسباب زندکی برعهده ی مرده در اسلام،خودشم تهیه کرد بقیه شو

دقیقا. انگار یه جوری پذیرفتن که مرد بالاتر از اوناست. زن طلاق گرفته با مرد مجرد ازدواج کنه عجیبه.و ...

وایییی دقیقاااا

ما بی ایمان نبودیم منتها میخواستیم به باورهای خودمان و نه باورهایی که برای ما مقرر شده بود ایمان داشته باشیم:)

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چرا مستقیما نگفته حق نداره بیشتر از یه زن داشته باشه؟

من از حکمت خدا زیاد سر در نمیارم.تحصیلات علوم دینی هم ندارم.

از یه آدم مطلع سوال کنید

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

جهیزیه قانون شرع نیست،اداب دست و پاگیر و سنت کشوره،من فقط یه یخچال و‌ فریزر رو از پدر و مادرگرفتم،هم ...

من وضعیت جامعرو تحت شعاع قرار میدم و لزوما ب اسلام کار ندارم

ما بی ایمان نبودیم منتها میخواستیم به باورهای خودمان و نه باورهایی که برای ما مقرر شده بود ایمان داشته باشیم:)
دقیقا. انگار یه جوری پذیرفتن که مرد بالاتر از اوناست. زن طلاق گرفته با مرد مجرد ازدواج کنه عجیبه.و ...

براشونن كاااملا طبيعيه كه يه مرد ٣٠ ساله بياد دختر ١٥.١٦ساله رو بگيره!

اختلاف سني هاي بالا رو افتخار ميدونن ك اون مررده بالاخره

و بقيه حرفارم ك خوودت گفتي 

تا همچبن زنايي هستن هميني ك هستيم باقي ميمونيم عربستانم زناش پيشرفت كردن ايران همين جايگاهي ك هست ميمووونه تا ٣٠ سال يا بيشتر

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

چرا باید فرق کنه اخه  تو این وضعیتی که ما داریم هر روز دارم با چشم خودم‌میبینم زنا دارن پا به ...

به نظر من باید تبصره در مورد زمان خاضر که زنان سرپرست خانوار زیاد شدن موجود باشه ولی در‌کل ارزش و احترام رو با مقدار دیه سنحیده نمیشه،پول دیه برای حمایت از وراث اون قرد فوت شده ست نه قیمت و بهای  اون

دیشب یه تاپیکی میگفت زن اول اگر به خودش نرسه مرد حق داره خیانت کنه تا کی مرده پاسوز زن اول بشه🚶🏾‍ ...

الهی

مردا واقعا مظلومن. چقدر تحمل کنن چقدر در حقشون جفا شده ای بابا

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
چرا باید فرق کنه اخه  تو این وضعیتی که ما داریم هر روز دارم با چشم خودم‌میبینم زنا دارن پا به ...

عدالت باشه زن مهریه و طلا... هزار تا چیز دیگه که مرد مجبور و وظیفشه انجام بده مثل نفقه وظیفه مرد خوراک و پوشاک...به خانم و بچه هاش بده وظیفه زن کار کردن نیست اسلام گفته زن وظیفه کار خوونه هم نداره باید مستخدم داشته باشه

اگه اسلام قبول ندارید باید همه ی قوانینش قبول نداشته باشید نه نصفه

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
جهیزیه قانون شرع نیست،اداب دست و پاگیر و سنت کشوره،من فقط یه یخچال و‌ فریزر رو از پدر و مادرگرفتم،هم ...

دقیقا ما اصلا رسم جهیزیه نداریم همش مرد و خانوادش باید بخرن از وسایل تا لباس تا لوازم آرایش همه چی

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

انصافا چرا باید انقدررر خودمونو دسته کم بگیریم و بایه دلیلای الکی که معلوم نیست مردا و زنای زن ستیز از کجاشون دراوردن قانع بشیم و ارزش خودمونو ندونیم من خیلیی دلم میگیره و اعصابم خورد میشه که از حق خودمونم که شده دفاع نمیکنیم.خانومه دیروز اومده بود باشگاه ثبت نام کنه چون شوهرش گفته یکم شکم دراری طلاقت میدم زن دوم میگیرم.من نمیگم باشگا نیاد ولی بخاطر این حرف اخه😐بعد خود مرد خیلییی تپله و شکم داره.اونم خانومم هیچی نمیگهه...یکم ب خودمون بیایم قانون با مرداس.اخه چرا بعضی خود ما خانوما به همدیگم رحم نمیکنیم و به اونا گوش میدیم

پیامبر فرمودند: مردی که به صورت همسرش، لطمه (سیلی) بزند، خداوند متعال به مالک دوزخ دستور می دهد، در آتش جهنم، به صورت او هفتاد مرتبه لطمه (سیلی) وارد کند. و هر کسی که دستش را به موی زن مسلمانی برساند، خداوند دستانش را با میخ های آتشین، به هم خواهد دوخت

دین را یکسری خل مغز بنا به خواست خودشون دارند تحریف می کنند .

مثل معاویه که در یک زمانی می گفت وحی فقط بر من و پیامبر نازل می شود .

الانم فقط نوعش فرق کرده 

الهی مردا واقعا مظلومن. چقدر تحمل کنن چقدر در حقشون جفا شده ای بابا

اره طفلیا😞

به هر حال مردن دیگه تنوع طلبی نیازشونه😞

اگر براورده نشه حق دارن برن خیانت کنن یا زن دوم بگیرن😞

دیش دیری دیرین ماشالا💃

زن و مردهر دو انسان هستن اما دو حقوق متفافت از یه طرف دیه مرد دو برابره اما طرف دیگه اگه یه مرد تصادف کنه بمیره  همان دیه دوبرابر میدن به زن بچه اش از یطرف میکن حق طلاق با مرده از طرف دیگه میکن مهریه اندل مطالبه یعنی هر موقه زن اراده کرد می تونه مهریشو بگیره از یطرف بچه بدنیا اومد زن فقط یبار درد بدنیا اوردن داره از طرف دیگه این مرد بیچاره هست تا موقعی که این بچه ازدواج کنه باید ازش حمایت کنه اما مادر وقتی بچه بدنیا اومد میتونه بچه بده بمرد بره دنبال زندگیش همه اینا اگه جمع بزنیم و انصاف داشته باشیم میبینیم قانون نه تنها طرف مرد نیست بلکه طرف زنم هست

انصافا چرا باید انقدررر خودمونو دسته کم بگیریم و بایه دلیلای الکی که معلوم نیست مردا و زنای زن ستیز ...

این که حتمااا اون خانم به خودش ارزش قائل نشده اون مرد حق نداره همچین جرفی بزنه

من لاغر بود و چاق شدم شوهرم همش ازم تعریف میکنه بااینکه من بنظرم قبلا خیلی بهتر بود

اسلام گفته هیچوقت نباید با دختر و زن کمتر از گل حرف زد

عدالت باشه زن مهریه و طلا... هزار تا چیز دیگه که مرد مجبور و وظیفشه انجام بده مثل نفقه وظیفه مرد خور ...

عزیزم من اسلامو قبول دارم خدارو هم قبول دارم ایمانم دارم 

حرفم دین نیست حرفم جامعمونه 

معلوم نیست که تو کدون دوره ای گفتن مرد میتونه ۴تا زن و ۴۰ تا صیغه داشته باشه که حالم بهم خورد از این حرف این به کنار 

مردای الان دارن میگن و انجام میدن که چون پیامبر گفته صیغه حلاله ما راهشو میریم البته که کارای خوب پیامبرو فراموش میکننیا مثلا خیانت تو جامعه اگه یه مرد بخواد خیانت کنه میگن مرده دیگه حتما‌مشکل از زنش بوده که خیانت کرده ولی مبادا زن پاشو کج بزاره میگن ذاتش خرابه و تا اخر عمر ابروش میره حقشا میدونم ادم خیانتکار حقشه هر بلایی سرش بیاد ولی چرا فقط زنا؟

چرا به مردا هیچی نمیشه‌؟ اینهمه تاپیک خیانت دیدم زنه مجبور بود بسوزه و بسازه

شده از درد بخندی که نبارد چشمت...من در این خنده پُر غُصه مهارت دآرم.🙃