2777
2789
عنوان

تبعیض جنسی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 216 پست
این که حتمااا اون خانم به خودش ارزش قائل نشده اون مرد حق نداره همچین جرفی بزنه من لاغر بود و چاق شد ...

همینو میگم دیگه چرا نباید خود زن به خودش احترام بذاره

ما بی ایمان نبودیم منتها میخواستیم به باورهای خودمان و نه باورهایی که برای ما مقرر شده بود ایمان داشته باشیم:)

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزم من اسلامو قبول دارم خدارو هم قبول دارم ایمانم دارم  حرفم دین نیست حرفم جامعمونه  م ...

بله درسته اینا رو همه قبول داریم همش تقصیر مردم که اینچیزا عادی کردن 

من همیشه میگم ایگه یکار زشت و بد برای مرد و زن بده فرقی نمیکنه

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
الانم خانوما کار میکنن خب مگه اون اقا خرج عروسی میده،خانوم جهیزیه نمیده؟ولی من خودمم با مهریه موافق ...

خانم فقط جهیزیه میده ولی طللا  خرج عروسی شیربها به عهده مرده باید خرج ازدواج کاملا مساوی باشه،،تمام حقوقهایی ک از زن گرفتن حق طلاق،حق حضانت و خیلیای چیزهای دیگ رو باید ب زن بدن ارث و دیه هم مساوی باشه  

زن و مردهر دو انسان هستن اما دو حقوق متفافت از یه طرف دیه مرد دو برابره اما طرف دیگه اگه یه مرد تصاد ...

🙂🙂

درسته که خیانت از ریشه غلطه ولی اگه یه مرد خیانت کنه میگن خب مرده حتما زنش کم گذاشته ولی اگه یه زن خیانت کنه....

همه اینارم در نظر میگیرین بازم حقامون برابره?

ما بی ایمان نبودیم منتها میخواستیم به باورهای خودمان و نه باورهایی که برای ما مقرر شده بود ایمان داشته باشیم:)
فعلا که امروز ۲۲ اردیبهشت ، روز تولد مریم میرزاخانی عزیزم و روز زنان در ریاضیات است .

😍✨

🙂🙂 درسته که خیانت از ریشه غلطه ولی اگه یه مرد خیانت کنه میگن خب مرده حتما زنش کم گذاشته ولی اگه ی ...

کار بد ! بده چه زن چه مرد اما اگه یمرد خیانت کرد همون حق طلاق که پای مرده میدن به زن مهریه از مرد میگیرند اما اگه زن خیانت کرد مرد باید مهریه زن تمام کمال بده بعد طلاقش بده

زن و مردهر دو انسان هستن اما دو حقوق متفافت از یه طرف دیه مرد دو برابره اما طرف دیگه اگه یه مرد تصاد ...

شوخی میکنین یا جدی میگین؟؟

زن فقط یه بار درد میکشه بچه رو بدنیا میاره بقیش با مرده؟؟؟پس مامانای ما چطور از بچگی تا حالا هم مارو تر و خشک کردنو هم کار کردنو هم به شوهراشون رسیدگی کردن؟؟؟اطراف شما فقط زن بچه رو بدنیا میاره تموم شد رفت؟؟

ضمنا این سوالو از یکی دیگتونم پرسیدم ج نداد اگه زن نون آور خونه باشه چی اونوقت چرا دیه ش نصفه اگه دیه به نون آور بودنه؟؟

خوش به حال ماهی ها تکلیفشان معلوم است هوایی که بشوند میمیرند...
کار بد ! بده چه زن چه مرد اما اگه یمرد خیانت کرد همون حق طلاق که پای مرده میدن به زن مهریه از مرد می ...

عزیزم حرف شما درسته ولی من توی صحبتم اصلا حرفی از قانون نزدم من منظورم نگاه غلط جامعمونه که تهشم مرد سالارن

شوخی میکنین یا جدی میگین؟؟ زن فقط یه بار درد میکشه بچه رو بدنیا میاره بقیش با مرده؟؟؟پس مامانای ما ...

دیه رو خودشون میگن به نون آور بودنه ولی نمیدونم چرا یه قانونیم برای خانومای نون آور نذاشتن😐

دیه رو خودشون میگن به نون آور بودنه ولی نمیدونم چرا یه قانونیم برای خانومای نون آور نذاشتن😐

دقیقا

انگار حالا همه مردا متاهلن که نون آور بودن معیار درستی باشه برا این قانون

خوش به حال ماهی ها تکلیفشان معلوم است هوایی که بشوند میمیرند...
دقیقا انگار حالا همه مردا متاهلن که نون آور بودن معیار درستی باشه برا این قانون

🙂🙂

بله متاسفانه دين ما گفته مرد زن بگيره صيغه كنه ميتونه ولي نگفته زن هم مجبوره تحمل كنه از همين يه ت ...

همین جوری هم نیستا.صبحی بحث همین همین بود یکی از کاربرا حدیث از یکی امامان گذاشت که فردی میاد پیش یکی از امامان ومیگه میخوام صیغه کنم امام هم فرمودن تو چیکارت به صیغه؟تو خودت زن داری وبی نیازی.این برای کسی هست که خدا از زن دائمی بی نیازش نکرده.گرچه یه حرف خوبی هم زد که تو این همه کشور که صیغه نیست مردان چطوری میرن با زنان دیگه؟؟

#نه_به_فمینیسم
همین جوری هم نیستا.صبحی بحث همین همین بود یکی از کاربرا حدیث از یکی امامان گذاشت که فردی میاد پیش یک ...

همينجوري هرتي نبوود ك اين همه ببخشيد نر زن دوم و صيغه و .... نداشتن

تازه ديگ علني هم كردن توو صدا سيما 

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤