2789
عنوان

تبعیض جنسی😑

2463 بازدید | 216 پست

انصافا چرا باید انقد مردا حق داشته باشن😐

دیه دو برابر حق ولایت حق طلاق اینهمه آزادی توی جامعه خیانت کردن به همسرشون با صیغه و کلاه شرعی😐شهادت دو زن با یه مرد برابرهه😐

من عصبانیم تا میای حرف بزنی نمیزارن و بهونه الکی میارن اگه کسی دلیل قانع کننده داره میشع بگه

ما بی ایمان نبودیم منتها میخواستیم به باورهای خودمان و نه باورهایی که برای ما مقرر شده بود ایمان داشته باشیم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو تغییر جنسیت بده...راه دیگه ای سراغ ندارم

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

ناله نكن حقتو بگير 

زنا هم ميتونن خيانت كنن مردا باهاشون چبكار ميكنن در اكثر مواقع؟ 

ولي زناا چيكار ميكنن مثل چهارپا نگاه ميكنن ميبخشن(در اكثر مواقع)

حق طلاقو بگير شمام 

ولي خيلي از زنا چيكار ميكنن؟عقد نامشونو نگاه ميكني دريغ از يدووونه شرط فقط بله دادن رفته

جامعه ما الان همينه ولي شمام دنبال حقت نباشي كسي نمياد دو دستي بده بهت

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

🔴‌ ‌بعداینهمه شبهاتی که

درمورد حقوق زن در اسلام تو فضای مجازی دیدم این متن واقعا زیبا را دیدم :

🌸من یک بانوی ایرانی مسلمانم🌸

🌹 ﺍﺯ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﭘﺪﺭﻡ ﻭﻗﺘﯽ ﻭﺍﺭﺩ ﺧﺎﻧﻪ ﻣﯿﺸﺪ هرچه خریده بود اول به ﻣﻦ ﻣﯿﺪﺍﺩ 🎁ﻭ ﻣﯿﮕﻔﺖ ﺳﻔﺎﺭﺵ پیامبر ﺍﺳﺖ ...😃

🌹ﺍﻭﻝ ﻣﺮﺍ ﻣﯿﺒﻮﺳﯿﺪ ﺳﭙﺲ به ﺳﺮﺍﻍ ﺑﺮﺍﺩﺭﻡ ﻣﯿﺮﻓﺖ ﺗﺎ ﺳﻨﺖ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮ ﺭﺍ ﺑﺠﺎ ﺑﯿﺎﻭﺭﺩ ...👌

🌹ﻃﺒﻖ ﺭﻭﺍﯾﺎﺕ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﺭﺍ ﺧﻮﺵ ﻗﺪﻡ و سعادتمند ﻣﯿﺪﺍﻧﺴﺖ ﭼﻮﻥ ﺍﻭﻟﯿﻦ ﻓﺮﺯﻧﺪﺵ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﻮﺩ😍

ﻭ ﺍﻭ ﺭﺍ 🌸 گـــل 🌸 ﺧﻄﺎﺏ ﻣﯿﮑﺮﺩ چرا که از امامش علی ( ع)آموخته بود که زن #ریحانه است نه قهرمان...🍃🌸🍃

🌹وقتی ازدواج کردم،👰

وظیفه ی سنگین جهاد از دوش من برداشته شد و دادن یک لیوان آب به همسرم اجر جهاد در راه خدا را برایم داشت...☕️🍶☺️

🌹خداوند برایم حق مهریه و نفقه قرار داده تا استقلال مالی داشته باشم و دستم جلو هیچ کس دراز نباشد... 💵☺️

از طرفی ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﻢ ﺗﺎ ﺁﺧﺮ ﻋﻤﺮ ﺑﻪ ﺗﺤﺼﯿﻞ ﻭ ﺗﺤﻘﯿﻖ ﻭ ﻫﻨﺮ ﺑﭙﺮﺩﺍﺯﻡ ﺑﺪﻭﻥ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﻏﺪﻏﻪﯼ ﺍﻣﺮﺍﺭ ﻣﻌﺎﺵ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ😉👌

ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺍﻭ ﺍﯾﻦ ﻭﻇﯿﻔﻪ ﺭﺍ ﮔﺮﺩﻥ ﭘﺪﺭ ﯾﺎ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﻧﻬﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ☝️

اینا که هیچی  اینکه خانما از این قوانین حمایت میکنن دردناکه

واییی عارههه دیروز تو باشگاه بحث همسر دوم و خیانت بود بعدش خانومه میگف زنا کند فهمن باید بهشون خیانت بشه تا بفهمن به شوهرشون برسن😑گفتم خیانت شعور مردو میرسونه نه کم کاری زن.بازم حرف خودشو زد

ما بی ایمان نبودیم منتها میخواستیم به باورهای خودمان و نه باورهایی که برای ما مقرر شده بود ایمان داشته باشیم:)