2777
2789
عنوان

تبعیض جنسی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 216 پست
همه اینا هست ولی خیلی چیزا هست که اصلا دست ما نیست و همشونم هر چی میگم میگن چون قران گفته فلانه😑😐

دنبال راهش باشي پيدا ميشه

منم يه زن شاغل و متاهلم تو همين جامعه 

چرا مشكلي ندارم؟چرا توو فشار نيستم 

برامم مهم نيست زن ديه ش كمتر باشه يا بيشتر و....

همون چيزي كه توو زندگيت تاثير داره رو پيشو بگير برو ديگه بقيش مهم نيست ضعف نشون نده 

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درامد به ریال مهاجرت به دلار😑 تونستی فرار کن😂😂😂

😂😂

ما بی ایمان نبودیم منتها میخواستیم به باورهای خودمان و نه باورهایی که برای ما مقرر شده بود ایمان داشته باشیم:)
تنها چیزی که در اسلام تحریف نشده قرآن است  وگرنه اسلام خیلی تحریف شده  و قرآن عربی اش تح ...

باز یه عده میان بگن نه بین زن و مرد تبعیض نیست دایره رو میچرخونن سمت مردا😑😂

یعنی میگن زن از مرد بالاتره 

خب این خودشم تبعیضه دیگه😑

دیش دیری دیرین ماشالا💃
من مادر بزرگم  میگفت زن اگه به خودش نرسه مرد حق داره یا زن بگیره یا خیانت کنه😑 من هیچ من نگاه

بدبختی مون اینجاست بعضی از همجنسای خودمونم، بر علیه مونن:) 

نمونه ش سریال مزخرف و حال بهم زنِ یاور

خدایا شکرت.... من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....

دنبال راهش باشي پيدا ميشه منم يه زن شاغل و متاهلم تو همين جامعه  چرا مشكلي ندارم؟چرا توو فشار ...

درسته من زیادی رو این چیزا حساسم و خودمو اذیت میکنم و فقط دنبال اونی که تو زندگیم تاثیر داره نیستم🥴

ما بی ایمان نبودیم منتها میخواستیم به باورهای خودمان و نه باورهایی که برای ما مقرر شده بود ایمان داشته باشیم:)
باز یه عده میان بگن نه بین زن و مرد تبعیض نیست دایره رو میچرخونن سمت مردا😑😂 یعنی میگن زن از مرد ب ...

قبول دارم اینو بنظرم همه انسانها باهم برابرن و زن سالاریم جالب نیس

بدبختی مون اینجاست بعضی از همجنسای خودمونم، بر علیه مونن:)  نمونه ش سریال مزخرف و حال بهم زنِ ...

دیشب یه تاپیکی میگفت زن اول اگر به خودش نرسه مرد حق داره خیانت کنه

تا کی مرده پاسوز زن اول بشه🚶🏾‍♀️🚬

دیش دیری دیرین ماشالا💃
بدبختی مون اینجاست بعضی از همجنسای خودمونم، بر علیه مونن:)  نمونه ش سریال مزخرف و حال بهم زنِ ...

عارههه.😕دیگه به این توجه نمیکنن که حتی اگه زن هرررر چیزیم باشه،اول باید مرد از همسرش جدا بشه بعد هرکاری خواست بکنه نه به اسم اینکه زنم به خودش نمیرسه هرکار میخوان بکنن

دیشب یه تاپیکی میگفت زن اول اگر به خودش نرسه مرد حق داره خیانت کنه تا کی مرده پاسوز زن اول بشه🚶🏾‍ ...

دقیقاااا

نمیدونم این افکارو میبینم، گریه کنم یا بخندم:) 

خداییش این اراجیفو از کجاشون در میارن😂😂

خدایا شکرت.... من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....

باز یه عده میان بگن نه بین زن و مرد تبعیض نیست دایره رو میچرخونن سمت مردا😑😂 یعنی میگن زن از مرد ب ...

هیچکس بر هیچکس برتر نیست مگر با تقوا .

وقتی از این دنیا بریم‌جنسیت و این حرف ها تموم می شه ‌.

جنسیت برای این زندگی دنیاست 

فطرت انسان مهمه که در زن و مرد یکی است 

و وای به حال کسی که به دیگری ظلم می کند 

چه مرد به زن و چه زن به مرد یا کلا هرکسی ظلم کنه 

در زندگی پس از زندگی مردع می گفت چقدر به زنم ظلم می کردم 

مرد گنده جلو دوربین اشک می ریخت می گفت ۱۵ سال است به آسمان نگاهنکردم

از ترس موجود وحشتناکی که بعد از مرگ بهم گفت چرا با زنت اینطور رفتار کردی 

را یکوقت تو آسمون ببینم

و با هر کلمه وحشتناک زار می زد