2777
2789
عنوان

تبعیض جنسی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 216 پست
تنها چیزی که در اسلام تحریف نشده قرآن است  وگرنه اسلام خیلی تحریف شده  و قرآن عربی اش تح ...

دقیقا

همون آیه از فعل ریشه «ضرب»استفاده کرده.یکی از معنای این فعل بایکوت کردنه.قرآن هرجا از کتک زدن حرف زده از فعل از ریشه«جلد»استفاده کرده.

از اونجایی که پیامبر و امامان هم همش به خوش رفتاری با همسر توصیه کردن میشه نتیجه گرفت شوهر حق کتک زدن زن رو نداره.

قرآن به مردان اجازه نداده چهار زن داشته باشن.گفته کسی که از ظلم کردن میترسه به یه زن اکتفا میکنه.پس میشه نتیجه گرفت مرد مومن و با تقوا فقط یه زن اکتفا میکنه.

این دوتا اون چیزایی هستن که من فعلا دربارشون حضور ذهن دارن.

اون چیزی که این همه مشکل ایجاد کرده تفاسیر و ترجمه اشتباه زن ستیزان از دینه.متاسفانه خیلی از زنان هم زیر بار این اشتباهات میرن.اگه از خودمون شروع کنیم و طرز فکرمون رو اصلاح کنیم کم کم جامعه هم اصلاح میشه.

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

تو قران گفته در صورتی می تونی زن دوم بگیره که  محبت و تمام چیز ها مساوی باشه. غیر این نمیتونه . ...

اگه درست انجام بده حق داره بگیره؟

خوش به حال ماهی ها تکلیفشان معلوم است هوایی که بشوند میمیرند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردا موظفن پول دربیارن نفقه و مهریه بدن،سربازی برن،صب تا شب تو این وضعیت اقتصادی سگ دو بزنن اخرش هم ...

الانم خانوما کار میکنن خب مگه اون اقا خرج عروسی میده،خانوم جهیزیه نمیده؟ولی من خودمم با مهریه موافق نیستم

ما بی ایمان نبودیم منتها میخواستیم به باورهای خودمان و نه باورهایی که برای ما مقرر شده بود ایمان داشته باشیم:)
عزیزم این برای زمانی بود که تنها کار خانوما ازدواج کردن بود و توی جامعه کاری بجز این نداشتن نه الان ...

به هرحال خانم ها الان حتی به دلیل شرایط بارداری،زایمان،شیردهی و ...نمیتونن فول به اندازه ی مردا کار کنن،تقسیم وظایف هم اگر باشه اولویت با مرده که کار کنه چون زن به اندازه ی کافی در یه دوره هایی درگیر کارای جانبی میشه

دقیقا همون آیه از فعل ریشه «ضرب»استفاده کرده.یکی از معنای این فعل بایکوت کردنه.قرآن هرجا از کتک زدن ...

چرا مستقیما نگفته حق نداره بیشتر از یه زن داشته باشه؟

خوش به حال ماهی ها تکلیفشان معلوم است هوایی که بشوند میمیرند...
دقیقا و خب از اونحایی که حاکم شرع میتونه احکام زمانه رو وضع کنه،مثلا همین الان رهبری میگن حتی به شوخ ...

منظورم این بود کلا نمی تونند. و مردایی که این کار رو انجام میدن و دلیل هم میارن که اسلام گفته 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

قران چي گفته و ما چي ميبينيم زمين تا اسمون فرق داره عزيزم زن ناقص العقله منظور قران يچيز ديگس ول ...

قران شما متوجه نمیشی که بخای درموردش نظر بدی داری به قرانم تهمت میزنید.

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
بهشون ظلم ميشه كاري نميكنن  بچه رو بهانه ميكنن  يا درس نميخونن دنبال پيشرفت و مهارت نيست ...

دقیقا.

انگار یه جوری پذیرفتن که مرد بالاتر از اوناست.

زن طلاق گرفته با مرد مجرد ازدواج کنه عجیبه.ولی مرد طلاق گرفته با زن مجرد ازدواج کنه مهم نیست.

حقوق زن از شوهرش بیشتر باشه تعجب میکنن.

تحصیلاتش بیشتر باشه تعجب میکنن.

سنش بیشتر باشه تعجب میکنن.

بعضی زنای شاغل فکر میکنن خونه دارا بی سواد و بدبختن.

از اونور بعضی خونه دارا هم فکر میکنن شاغلا حمالن.

کلا عجیبیم😐🍃

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

اگه نمیمرد بزرگ میشد نون اور بود دیه مرد و زن فرق میکنه چه بچه چه پیر مرد و پیر زن

چرا باید فرق کنه اخه 

تو این وضعیتی که ما داریم هر روز دارم با چشم خودم‌میبینم زنا دارن پا به پای شوهراشون کار میکنن الان همسایه خودم بخاطر اینکه فقط به اندازه کرایه خونه و خرجی زندگی پول در بیارن زنه از ساعت ۶ صبح تا ۷ غروب سرکاره نه فقط این 

نصف ایران الان اینجوریه حرفم بزنیم میگید خب کار نکنه وظیفش نیست که 

نه وظیفش نیست ولی زنایی هستن که ارزش و احترام و جنمشون هزار برابر مرداس 

مگه فقط نون آوری بحثه؟

حرف حرف عدالته

اگه مردا هزار جور بدبختی میکشن و نون آورن میخوای بدبختیای زنا رو بگم؟

شده از درد بخندی که نبارد چشمت...من در این خنده پُر غُصه مهارت دآرم.🙃 
قران شما متوجه نمیشی که بخای درموردش نظر بدی داری به قرانم تهمت میزنید.

يكبار ديگه با دقت خيللي بيشتر بخون اميدوارم متوجه بشي اصل حرفو نشدي مشكل من نيست واقعا

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بعید نیست این عرب های جاهل از خودشون این چیزارو درآورده باشن 

منم دارم جدیدا به این چیزا فک میکنم.خدا که انقدر بنده هاشو دوس داره چرا باید اجازه بده که مرد اگه دخترشم کشت هیچیش نشه چون حق ولایت داره یا اینکه دیهههه😑

ما بی ایمان نبودیم منتها میخواستیم به باورهای خودمان و نه باورهایی که برای ما مقرر شده بود ایمان داشته باشیم:)