2777
2789
عنوان

تبعیض جنسی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 216 پست
فقط از ذن مریض همچین عقیده هایی برمیاد من که خودم اصلا پایبند این عقاید نیستم و درگیرم‌ نمیکنم خودم ...

دقیقااا👍🏻

خدایا شکرت.... من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....

دیشب یه تاپیکی میگفت زن اول اگر به خودش نرسه مرد حق داره خیانت کنه تا کی مرده پاسوز زن اول بشه🚶🏾‍ ...

تابلوعه اینو یه زن تهی مغزی گفته که هوار میشه سرزندگی این و اون و با چهارتار مو و ادا و اطوار دل میبره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه نمیمرد بزرگ میشد نون اور بود دیه مرد و زن فرق میکنه چه بچه چه پیر مرد و پیر زن

عزیزم این برای زمانی بود که تنها کار خانوما ازدواج کردن بود و توی جامعه کاری بجز این نداشتن نه الان که خانومام کار میکنن و فقط مردا نیستن که نان آورن

ما بی ایمان نبودیم منتها میخواستیم به باورهای خودمان و نه باورهایی که برای ما مقرر شده بود ایمان داشته باشیم:)
وااای چقدر قشنگ ادمو خر میکنن با این متن ها  نظرشون درباره برابری شهادت دو زن با یک مرد در داد ...

خیلی قشنگه ولی واقعیت این جوری نیست 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

دیشب یه تاپیکی میگفت زن اول اگر به خودش نرسه مرد حق داره خیانت کنه تا کی مرده پاسوز زن اول بشه🚶🏾‍ ...

واقعا طرف زن بوده این حرفارو میزده؟

اون دیگ کیه😐😐

شده از درد بخندی که نبارد چشمت...من در این خنده پُر غُصه مهارت دآرم.🙃 
فقط از ذن مریض همچین عقیده هایی برمیاد من که خودم اصلا پایبند این عقاید نیستم و درگیرم‌ نمیکنم خودم ...

👌👌

ما بی ایمان نبودیم منتها میخواستیم به باورهای خودمان و نه باورهایی که برای ما مقرر شده بود ایمان داشته باشیم:)
چند روز پیش یه خانومی تاپیک زده بود کع نامزدم میگه من تورو لاغر پسندیدم چاق باشی دوست ندارم و جالب ت ...

چه خرررر .

شخصیت خودمان را در نظر یک آدم دیگه می بینیم .

در حالی که ما اول آدمیم .

آدم 

آدم .

تو قران گفته در صورتی می تونی زن دوم بگیره که  محبت و تمام چیز ها مساوی باشه. غیر این نمیتونه . ...

دقیقا و خب از اونحایی که حاکم شرع میتونه احکام زمانه رو وضع کنه،مثلا همین الان رهبری میگن حتی به شوخی هم اقایون در این مورد صحبت نکنن و کار درستی نیست

اگه نمیمرد بزرگ میشد نون اور بود دیه مرد و زن فرق میکنه چه بچه چه پیر مرد و پیر زن

چرا باید فرق کنه؟! 

چرا نباید برابر باشه؟! 

خدایا شکرت.... من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....

عزیزم این برای زمانی بود که تنها کار خانوما ازدواج کردن بود و توی جامعه کاری بجز این نداشتن نه الان ...

درسته ولی این یه قانون تغییر نمیکنه

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
تو قران گفته در صورتی می تونی زن دوم بگیره که  محبت و تمام چیز ها مساوی باشه. غیر این نمیتونه . ...

قران چي گفته و ما چي ميبينيم زمين تا اسمون فرق داره عزيزم

زن ناقص العقله منظور قران يچيز ديگس ولي اينكه ما چي ميبينيم زمين تا اسمون فرقشه

قران گفته زنو بايد زد اينكه ما چي ميبينيم بازم فرق داره

كساييم ك ظلم ميكنن انفاقي براشون نميفته ماهاييم ك بايد بفكر خودمون بااشيم 

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

😞😞😞 همین دید این جور زنا هست که بد بخت مون کردن 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

خب حالا که مرد حالا که نون اور نشد چرا باید دو برابر باشه 

خیلی از خانما هم سرپرست خانوادشونن یا شوهرشون کار نمیکنه یا هرچیز دیگ واس اونا چه حکمی میدین؟؟اونا چرا دیه شون نصفه مرداس؟

خوش به حال ماهی ها تکلیفشان معلوم است هوایی که بشوند میمیرند...