2777
2789
عنوان

تبعیض جنسی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 216 پست
اسی دیه دو برابری مرد به نفع خانماس 

من به اینش کار ندارم که بعدش پول میرسه به خانوم.به این کار دارم که بااین کار ارزشو میارن پایین

ما بی ایمان نبودیم منتها میخواستیم به باورهای خودمان و نه باورهایی که برای ما مقرر شده بود ایمان داشته باشیم:)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ناله نكن حقتو بگير  زنا هم ميتونن خيانت كنن مردا باهاشون چبكار ميكنن در اكثر مواقع؟  ولي ...

دقیقا حرف منو زدی.

قبلا بارها گفتم.تو انگلستان قرن هیجده و نوزده زنان در مقابل شوهر مالک دارایی خودشون نبودن.زنان قشر پایین حق کار نداشتن و حتی حق رای هم نداشتن.

ولی دهه ها مبارزه کردن و زیر بار ظلم نرفتن.در نهایت حقشونو گرفتن.

اونام میدونستن دست روی دست بذارن و ناله کنن.تغییری هم ایجاد نمیشد.ولی یه تکونی به خودشون دادن.

زنان ما همیشه سواری دادن و فقط گله کردن.همچنان منتظرن یکی حقشونو دو دستی تقدیم شون کنه

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

اینکه زن کل بدبختی یه بچه رو میکشه ولی اخرش حق حضانت با پدره خیلی نامردیه  خدااااا این چه قوان ...

خیلیییی انصافااا. این قانونارو انصافا با چه منطقی وضع میکنن؟این برای قبلن بود که فقط مردا توانایی مالی داشتن که بچرو نگه دارن نه الان

ما بی ایمان نبودیم منتها میخواستیم به باورهای خودمان و نه باورهایی که برای ما مقرر شده بود ایمان داشته باشیم:)
میگیم دیه نوزاد پسر چرا از نوزاد دختر بیشتره؟!  میگن چون پسر نون آوره!   نوزاد چ جوری ...

فقط از ذن مریض همچین عقیده هایی برمیاد

من که خودم اصلا پایبند این عقاید نیستم و درگیرم‌ نمیکنم خودمو 

وضعیت اینجوریه دیگه کاریش نمیشه کرد ولی میتونیم از خودمون شروع کنیم و خودمون باعث تحقیر خودمون نشیم ما نه میتونیم جامعه رو عوض کنیم نه کله و ذهن بقیه رو ولی ارزش های خودمونو میتونیم بسنجیم و باور کنیم

شده از درد بخندی که نبارد چشمت...من در این خنده پُر غُصه مهارت دآرم.🙃 

مردا موظفن پول دربیارن نفقه و مهریه بدن،سربازی برن،صب تا شب تو این وضعیت اقتصادی سگ دو بزنن اخرش هم نوهشون گرو هشتشونه،باید خونه و ماشین و طللا و خرج عروسی رو بدن،و خیلی چیزهایی دیگ پس وقتی میخواید از برابری حرف بزنید بگید ک زن هم باید مث مردکار کنه پول دربیاره بره سربازی نفقه و مهریه نگیره همه چیز برابر بشه ن فقط حق زنا رو لگید

تا دختر هستیم اختیارمون کامل دست پدره ،،،،از ازدواج گرفته تا چیزای دیگه ،حتی اگه پدر با داس هم سرمون رو ببره حق داره و مجازات نمیشه 

وقتی هم که شوهر میکنیم کامل میریم زیر دست شوهر و  از حق کار گرفته تا حق پوشش و حق طلاق و حق حضانت بچه هامون و حق خروج از کشور و هیچ کدوم رو نداریم 

حالم از کشورهای جهان سومی بهم میخوره

اینکه زن کل بدبختی یه بچه رو میکشه ولی اخرش حق حضانت با پدره خیلی نامردیه  خدااااا این چه قوان ...

البته از این دید هم میشه بهش نگاه کرد که  مرد باید مسئولیت اون بچه رو قبول کنه و نمیتونه راحت بره پی زندگی خودش،به هرحال برای خانمها با بچه ازدواج‌و‌کار و ...خیلی سخت میشه

الان دوره و زمونه عوض شده،قوانین هم اروم اروم دارن تغییر میکنن

باید شرایط اون زمانی که این قانون براش در نظر کرفته شده رو هم در نظر گرفت،ما از بعد احساسیش نگاه میکنیم ☹️

دقیقا حرف منو زدی. قبلا بارها گفتم.تو انگلستان قرن هیجده و نوزده زنان در مقابل شوهر مالک دارایی ...

بهشون ظلم ميشه كاري نميكنن 

بچه رو بهانه ميكنن 

يا درس نميخونن دنبال پيشرفت و مهارت نيستن 

ميگن پشت و پناه ندارن

واقعا دنبال لقمه حاضر اماده هستن ك بزارن توو دهنشون و ميگن مردددد بايد پول بده

مرد خداي دومشونه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

بنظر من که خدا اصلا تو این قانونا دخیل نیست و فقط حرف از برابری و عدالت زده ولی بنده هاش......

شده از درد بخندی که نبارد چشمت...من در این خنده پُر غُصه مهارت دآرم.🙃 
🌹ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺣﻖ ﻣﻬﺮﯾﻪ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﺗﺎ ﺑﻪ ﺷﻮﻫﺮﻡ ﺑﻔﻬﻤﺎﻧﺪ ﺍﺭﺯﺍﻥ ﻧﯿﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﻫﻮﺱ ﮐﻨﺪ ﺑﺘﻮﺍﻧﺪ ﻋﻮﺿﻢ ﮐﻨﺪ...😒 ...

وااای چقدر قشنگ ادمو خر میکنن با این متن ها 

نظرشون درباره برابری شهادت دو زن با یک مرد در دادگاه چیه🥴🥴

برای حل شدن مشکل داداشم یه صلوات میفرستی😔
میگیم دیه نوزاد پسر چرا از نوزاد دختر بیشتره؟!  میگن چون پسر نون آوره!   نوزاد چ جوری ...

اگه نمیمرد بزرگ میشد نون اور بود

دیه مرد و زن فرق میکنه چه بچه چه پیر مرد و پیر زن

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
دقیقا حرف منو زدی. قبلا بارها گفتم.تو انگلستان قرن هیجده و نوزده زنان در مقابل شوهر مالک دارایی ...

چند روز پیش یه خانومی تاپیک زده بود کع نامزدم میگه من تورو لاغر پسندیدم چاق باشی دوست ندارم و جالب تر ازون خانومایی بودن که میومدن میگفتن اره دیگه لاغر پسندیده اره باید هر چی اون گفت باشه😐بنظرم ادم باید به خودش احترام بذاره 

بله متاسفانه دين ما گفته مرد زن بگيره صيغه كنه ميتونه ولي نگفته زن هم مجبوره تحمل كنه از همين يه ت ...

تو قران گفته در صورتی می تونی زن دوم بگیره که  محبت و تمام چیز ها مساوی باشه. غیر این نمیتونه ...

حالا دیدی تاحالا مردی درست انجام بده 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤