2777
2789
عنوان

تبعیض جنسی😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 216 پست
معني كلمه جايي عوض ميشه كه به اصل موضوع ربط پيدا كنه خب  درست مثل زبان انگليسي يه كلمه معني ها ...

انگلیسی با عربی فرق داره.حتی با فارسی هم فرق داره ما الله رو خدا در نظر میگریم.اما الله ینعی خداوند با تمامی صفاتی که داره که فکر کنم حدود ۱۰۰۰ صفته.درضمن همینجا هم دوری کردن از زن  ورفتن از خانه البته کوتاه مدت معنی میده.میشه از آنان اعراض کنین یا دوری کنین.الان کجاش اشکال داره؟

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
انگلیسی با عربی فرق داره.حتی با فارسی هم فرق داره ما الله رو خدا در نظر میگریم.اما الله ینعی خداوند ...

اشکالش اینه ک واضح و درست نگفته و هی ابهام و توجیه و تعاریف متفاوت بوجود اورده

خوش به حال ماهی ها تکلیفشان معلوم است هوایی که بشوند میمیرند...

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

این سوالات استارتر بارها و بارها و بارها با دلایل قانع کننده تو همین سایت پاسخ داده شده...سرچ گوگل که بماند...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اتفاقا ادعای شما هیچ کلیتی نداره و فقط واس یه عده صدق میکنه کجا زن فقط یه بسته ماکارونی بلند میکنع؟؟ ...

اسلام نگفته زن کار بیرون نکنه منتهی اولویت رو داده به خانواده داری.دلیلشم مشخصه چون هم نفقه اش کامل بر عهده مرد هست هم حضورش در خانه وتربیت فرزند وخانواده داری از مرد خیلی مهم تره

اشکالش اینه ک واضح و درست نگفته و هی ابهام و توجیه و تعاریف متفاوت بوجود اورده

نه واضحه اتفافا.منتهی خب چون گاها احادیثی هستند که کمی تفاوت دارن کار رو یکم سخت میکنه اما نظرات مراجع وعلما مشخصه‌بخونین حتما

انگلیسی با عربی فرق داره.حتی با فارسی هم فرق داره ما الله رو خدا در نظر میگریم.اما الله ینعی خداوند ...

سفر كردن با جنگ كردن خب توو يه جمله ثابت اصلا نميتونه معني داشته باشه براي همين ميگم اين كلمه ها فقط تو جمله مخصوص خودش معني ميگيره

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

حرف خدا و قران رو خب ماها اصلا نميبينيم توو عمل ادما  تازه نميبينيم ك هيچي بعضي بزرگان ك خودشو ...

😆😆اهل دل.چی بگم.ما ملاک اصلی مون حقیقته اسلام.الان یک بزرگی بگه نماز نخونین ما هم نباید نماز رو دبگه اقامه کنیم؟این چندهمسری خودش قضیه داشته مثلا جایی انجام شده در زمانی در زمانی مثل زمان امام موسی کاظم علیه السلام که نیاز نبوده مثل اون زمان ایشون انجام ندادن

اسلام نگفته زن کار بیرون نکنه منتهی اولویت رو داده به خانواده داری.دلیلشم مشخصه چون هم نفقه اش کامل ...

اصن میدونید ریپلای من برا چی بود؟

گفته شده مرد نون اوره و دیه ش دو برابر زنه ولی بهرحال اسلام گفته باشه یا نباشه یسری زنها هستن که سرپرستن و نون آور خونه پس مباید دیه شون نصف باشه

خوش به حال ماهی ها تکلیفشان معلوم است هوایی که بشوند میمیرند...
اصن میدونید ریپلای من برا چی بود؟ گفته شده مرد نون اوره و دیه ش دو برابر زنه ولی بهرحال اسلام گفته ...

یه سری حقوق مال برای زنه یک سری مرد.مهریه،نفقه،اجرت المثل برای زن دیه وارث بیشتر برای مرد.مردان نصف ما مهریه ندارن نفقه ندارن نصف ما اجرت المثل ندارن.پولون مطلق مال خودشون نیست.اما پول زن مطلق مال خودشه وارث ودیه هم داره.تو برخی ادیان زن در کل ارث نداره اصلا

شما مذهبتون متفاوته اما دست از تیکه انداختن بر نمیدارین؟چندهمسری دایم هم تو اهل سنت برای مرد مجازه ب ...

اولاجوابتون دادم عقدبدون ثبت رسمی درایران هم زیاده!به دلیل کودک همسری وارث بردن حقوق پدرو...

دومامن همین پست قبلی گفتم با۴همسری هم مخالفم!ومشکل رودرقوانین میبینم که مردها نوشتن،قوانین درکشورهای شیعه وسنی  مردهانوشتن!وقوانین اجرامیشه !

خداگفته ۴زن حلاله درست!امامیشدباقوانین جوری دست وپاشون بست که الکی نرن زن بگیرن

مثل طلاق ،که یه خانم بخوادطلاق بگیره هفت خوان رستم بایدرعایت کنه

مگه طلاق هم حلال نیست!؟

به عنوان یه خانم قبول کنیدقوانین مابه شدت زن ستیزانه هست

سفر كردن با جنگ كردن خب توو يه جمله ثابت اصلا نميتونه معني داشته باشه براي همين ميگم اين كلمه ها فقط ...

نه همونجا هم سفر کردن ودور شدن منظور بود نه جنگ کردن.اینجا هم میخوره بهش.

😆😆اهل دل.چی بگم.ما ملاک اصلی مون حقیقته اسلام.الان یک بزرگی بگه نماز نخونین ما هم نباید نماز رو دب ...

حقيقت ها عوض ميشه به مرور زماان وقتي برعكسشو ببيني تقصير مام نيستا اينجوري نشونمون ميدن

مام ك نميتونيم با همه بحث كنيم

من شخصا وقتي يه نر ميبينم ك ٢.٣ تا زن داره فقط فااصله ميگيرم نميرم باهاش حرف بزنم 

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

من کاری با بقیه ی چیزا ندارم ولی بحث دیه جداست. چون زن هم مهریه و هم نفقه میگیره   خب اگه ...

اکه چیزی دوس دارین خب شرط بزارین ما حتی کوچیک ترین چیزمونو تقسیم میکنیم البته من جر زنی میکنم🤣بیشتر بمن میرسه

شما مذهبتون متفاوته اما دست از تیکه انداختن بر نمیدارین؟چندهمسری دایم هم تو اهل سنت برای مرد مجازه ب ...

ببخشید حالا که شما این قدر اطلاعاتتون خوبه من یه سوالی در مورد همون آیه ی معروف دارم که یکم پیش توضیح دادین من قانع نشدم کامل البته. 

همون آیه ای که میگه زنان رو بزنین آیه ی ۳۴ سوره نسا.              نظر غالب فقها و شان نزول آیه به وضوح میگه زدن منظوره نه چیزای دیگه ، حالا بحثم این نیست اصلا. چه اونایی که میگن زدنه ، چه اونایی که میگن یه چیز دیگه اس چرا به این نکته توجه نمیکنن که اونجوری که توی فقه گفته ، زنی که سرکشی میکنه و اطاعت نمیکنه رو باید زد ... یعنی زنی که بدون اجازه ی شوهرش بیرون بره، کسایی که میگه نبین رو ببینه  تمکین جنسی نکنه و ... همه ی اینا رو مصداق سرکشی و اطاعت نکردنه  . حالا اگه اینکارو بکنه به هر حال مرد باید یه رفتار خشونت آمیز از خودش نشون بده ( بر مبنای ضرب ، حتی اگه به معنی زدن هم نباشه). حالا سوال من اینه : چرا مرد اجازه داره از زن حساب کشی کنه و حتی یه رفتار خشونت آمیز باهاش داشته باشه ولی هیییچ جای قرآن نگفته زن هم همین حق رو داره؟ چرا زن نمیتونه اینکارو بکنه؟ چرا فقط مرد باید بگه نپوش ، بپوش ، بکن نکن ؟ پس زندگی مشترک مفهومش چیه؟